Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Smart double

Parkettilattia, Vain suihku, 140 cm Bed, Vedenkeitin, Työpöytä

Etsi vapaita huoneita

Huoneiden harmoninen tunnelma houkuttelee sinut viihtymään. Sisustus on harkittu kokonaisuus, jossa värisävyt, materiaalit ja kalusteet sopivat saumattomasti yhteen. Huoneessa on 140cm leveä vuode, joka on pedattavissa kahdelle. Ikkunasta avautuu näkymä Asemakadun puolelle. Taulu-tv 43” Chromecast toiminnoilla.
Lisätiedot: 16m2, parivuode

Standard Twin

Parkettilattia, Vain suihku, Näköala, Vedenkeitin, Työpöytä

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone, jossa on kaikki tarvittava hyvään yöuneen. Kahden hengen huoneissamme on kaunis näkymä Salon joelle päin. Kaksi 100cm leveää vuodetta, jossa saat takuuvarmasti unenpäästä kiinni. Osassa huoneistamme löytyy tarvittaessa myös minibaari. Taulu-tv 50” Chromecast toiminnoilla.
Lisätiedot: 16m2, erilliset vuoteet

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Vedenkeitin, Työpöytä

Etsi vapaita huoneita

Sopivan tilava huone kahdelle ja tarvittaessa tästä huoneesta löytyy vuode myös kolmannelle matkalaiselle. Mainio vaihtoehto perheiden käyttöön. Huoneissa on kaksi erillistä muhkeaa 100cm vuodetta ja tukeva varavuode Familon Bonnel-jousistolla (90x180cm). Kaunis ikkunamaisema Salon joelle päin. Osassa huoneistamme löytyy tarvittaessa myös minibaari. Taulu-tv 50” Chromecast toiminnoilla.
Lisätiedot: 21m2, erilliset vuoteet

SuperiorX Twin

Parkettilattia, Vain suihku, Sauna, Vedenkeitin, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Täällä jos missä kiireisen mieli lepää! Huone omalla löylyhuoneella, lasissa kuplivaa ja edessä kiireetön päivä, jonka ainoana suunnitelmana on nauttiminen. Saunallinen huoneemme sopii hääpareille, pariskunnille tai vaikkapa vapaa-ajan viettoa varten ystävyksille. Huoneessa kaksi muhkeaa 100cm leveää vuodetta tai 180cm parivuode. Varustukseen kuuluu kylpytakit, tossut, vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaopusseineen, minibaari sekä laajempi Dermosil-kosmetiikka tarjonta kylpyhuoneessa. Taulu-tv 50” Chromecast toiminnoilla.
Lisätiedot: 25m2, Sauna

Superior Queen

Parkettilattia, Vain suihku, Näköala, Parveke, Vedenkeitin, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Extramukavaa yöpymistä esimerkiksi hääpareille tai vapaa-ajan viettäjille! Viihtyisään kompaktiin huoneeseen tuo tilavuuden tuntua parveke, jossa nautit vaikkapa aamukahvin Salon joen kauniissa maisemassa. Ylellinen 160cm leveä jenkkisänky takaa makeat yöunet. Varustukseen kuuluu myös kylpytakit, tossut, vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaopusseineen, minibaari sekä laajempi Dermosil-kosmetiikka tarjonta kylpyhuoneessa. Taulu-tv 50” Chromecast toiminnoilla.
Lisätiedot: 17m2, Parveke, parivuode

Standard Queen

Parkettilattia, Vain suihku, Vedenkeitin, Työpöytä

Etsi vapaita huoneita

Huoneiden harmoninen tunnelma houkuttelee sinut viihtymään. Sisustus on harkittu kokonaisuus, jossa värisävyt, materiaalit ja kalusteet sopivat saumattomasti yhteen. Mukavan leveä 160cm vuode, jossa on mainiosti tilaa yhdelle tai sopivasti kahdelle. Huoneista avautuu näkymä Asemakadun puolelle. Vuoteet saa tarvittaessa erilleen toisistaan. Osassa huoneistamme löytyy myös minibaari. Taulu-tv 43” Chromecast toiminnoilla.