Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA, MIKKELI

Läm­min­hen­ki­nen Ori­gi­nal Sokos Hotel Vaa­ku­na si­jait­see aivan kau­pun­gin yti­mes­sä. Ren­nos­sa kau­pun­ki­ho­tel­lis­sa huo­kuu Man­ner­hei­min henki, niin ylei­sis­sä ti­lois­sa kuin huo­neis­sa­kin. Onhan Man­ner­heim mer­kit­tä­vä osa Mik­ke­lin his­to­ri­aa. Hen­ki­lö­kun­tam­me on vä­li­tön­tä ja huo­mioi­vaa, siksi meil­le onkin help­po tulla ja meil­lä on help­po olla. Uu­dis­tet­tu, va­loi­sa vas­taan­ot­tom­me ja viih­tyi­sä olo­huo­neem­me ot­ta­vat vie­raat avo­sy­lin vas­taan ennen ko­dik­kai­siin huo­nei­siin as­tu­mis­ta. Huo­neem­me ovat raik­kain vä­rein uusi­tut ja ylim­mäs­tä ker­rok­ses­ta löy­tyy sau­nao­sas­to upei­ne nä­ky­mi­neen yli Mik­ke­lin.

Täy­den pal­ve­lun ta­lo­na meil­lä on myös kaksi ra­vin­to­laa ja kuusi mo­ni­puo­lis­ta ko­kous­ti­laa sekä au­di­to­rio. Mat­kus­tit­pa au­tol­la, ju­nal­la tai linja-au­tol­la, saa­pu­mi­nen ho­tel­liin on vai­va­ton­ta - ase­mal­le on vain n. 200 m ja au­toil­le on läm­min py­sä­köin­ti­hal­li.

Ter­ve­tu­loa vie­raak­sem­me, olem­me tääl­lä sinua var­ten!

location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
parking

Asiakaspalautteet

Vastaanotto oli jopa poikkeuksellisen hyvä, erittäin ystävällinen sekä avulias ja lapset huomioitiin hyvin. Kaikki muukin toimi vierailumme aikana erittäin hyvin ja kun yövymme Mikkelissä uudestaan, majoitumme mielellään hotellissanne.

Hyvää palvelua olemme saaneet kaikissa Sokos Hotelleissa, joissa olemme käyneet, mutta te onnistuitte tällä käynnillä erinomaisesti. Erityisesti Hotellin henkilökunta oli huomaavaista ja ystävällistä ihan joka kohtaamisella. Mahtava suoritus koko ketjulta vastaanotosta siivoojiin ja muuhun henkilökuntaan!

Onnistunut miniloma puolison kanssa, kun lapsi oli kerrankin saatu viikonloppuhoitoon! Varaamamme teatteripaketin kanssa kaikki sujui vaivattomasti. Erityisplussaa aina hotelleille, joihin voi majoittua koiran kanssa - extrabojot koiran tervetuliaispaketista!

Helppo sijainti ja hyvä parkkipaikka autolle. Ystävällinen vastaanotto respassa. Nautimme illallisen hotellilla joka erittäin maukas. Huone siisti ja laadukas. Aamiainen loistava, hyvä valikoima esim leipiä. Henkilökunta iloista ja palvelu henkistä.

Mukava hotelli sopivan matkan päässä kaupungin ostospaikoista ja kahviloista sekä torista.

Hyvä ja ystävällinen palvelu, henkilökunnan iloinen olemus ja tervehtiminen heti aamusta. Sauna oli plussaa, kylmän kokouspäivän jälkeen pääsi lämpimään saunaan. Kiitos!

Kaikki oli hyvin ja oli oikein mukava loma, uudet sähköpyörät kruunasi vielä loman. Niillä oli kiva huristella pitkin ja poikin Mikkeliä

Erityisesti aamiainen oli äärimmäisen herkullinen ja todella monipuolinen, hyvät maut, tuoreet ainekset.

Netistä poimittua

Muistathan seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

@vaakunamikkeli

Bloggaaja "Katrin Karkelot" vietti miniviikonlopun luonamme. Lue hänen kokemuksiaan hotellissamme osoitteesta katrinkarkelot.

Bloggaaja Johanna Tolppola perheineen vieraili Mikkelissä. Lue Johannan perheen matkasta ja ota talteen vinkit koko perheen Mikkelin reissuun täältä.