Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

Lemmikit Original Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä

Lemmikkisi on yhtä tervetullut vieraaksemme kuin sinäkin.

Kaikki lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Original Sokos Hotel Vaakunaan Mikkeliin.

Lemmikkihuonelisä 15 € / vrk.

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtii siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava.

Saapuessanne hotelliin koiria odottaa lemmikkityyny pediksi ja tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, herkkutikkuja ja kakkapusseja. Meiltä saat lainaksi vesi- tai ruokakupin vierailun ajaksi.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, lemmikkisi matkustaa kanssasi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi.

Lemmikkihuoneita on saatavilla kaikissa huonetyypeissä. Kerrothan meille lemmikistäsi hotellivarauksen yhteydessä.

Hotellin läheisyydestä löytyy runsaasti mukavia koiraystävällisiä lenkkeilyreittejä, mm. sataman ympäri Saksalan kautta tai pidemmälle lenkille Kaihun ympäristö harjumaastoineen. Lähimmät koirapuistot löytyvät Laajalammelta ja Pankalammelta. Lyhin reitti huoneista viheralueelle on hissillä K2-kerrokseen ja parkkihallin läpi ulos. Lemmikit ovat tervetulleita myös hotellin ravintola Frans & Michellen aulabaariin. Mainitsethan pöytävarauksen yhteydessä saapuvasi ravintolaan lemmikin kanssa.

Lisätietoja ja varaukset: vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi, puh. +358 10 764 2000