Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

content-page-hero-image

Nähtävyydet ja tekemistä Mikkelissä

Mikkelistä löytyy tekemistä moneen makuun. Lue täältä lisää!

Taidetta ja tapahtumia

Konsertti- ja kongressitalo Mikaelin ohjelmistossa on mielenkiintoisia musiikki- ja teatteriesityksiä.

Mikkelin Teatterissa on monipuolinen ja mielenkiintoinen ohjelmisto. Suosituimpien esitysten liput myydään loppuun hyvissä ajoin. Osta siis lippusi ajoissa!

Tekemistä ja nähtävää

Koko perheen suosikki Visulahti palvelee joka päivä 10.8.2024 saakka. Visulahdesta löydät seikkailu- ja vesipuisto Dinosaurian, sisäleikkipuisto HyperDinon ja jo klassikoksi muodostuneen Vahakabinetin. Voit ostaa erikoishintaisen pääsylipun Visulahteen Vaakunan vastaanotosta hintaan 24€ /hlö, normaali hinta 29€ / hlö.

Mikke - juna vie sinut opastetulle kaupunkikierrokselle Mikkelin eri kaupunginosiin 17.6.2024 alkaen. Kierroksen kesto noin 45 minuuttia. Mikke - juna lähtee kirjaston vierestä, korttelin päästä Vaakunalta. Lippuja voi ostaa suoraan junasta.

Viihtyisä keilahalli Keilakukko tarjoaa mukavan illanviettopaikan työ- tai kaveriporukalle tai perheen kesken keilaamisen, biljardin ja muiden pelien merkeissä.

Shoppailun ystäville suosittelemme kivenheiton päässä hotellilta sijaitsevia Kauppakeskus Stellaa ja Kauppakeskus Akselia.

Ympäri vuoden palvelevassa ihastuttavassa Tertin Kartanossa vietät tunnin jos toisenkin maalaiskartanomiljöötä tutkien ja herkkukauppaa kiertäen.

Kenkäveron pappilamiljöö vain kilometrin päässä hotellilta on pullollaan historiaa, herkullisia makuja ja paikallisia tuotteita.

Mikkelin ja Saimaan alueen parhaisiin luontokohteisiin tutustut kätevästi Saimaa Geopark - sivustolta. Naisvuoren maisemakalliot, Mikkelipuisto ja Pursialan hiidenkirnu ovat kävelymatkan päässä hotellilta.

Oletko käynyt jo istumassa pinkeillä tuoleilla Kirkonvarkauden sillan kupeessa? Tuolit ovat allegorioita yksinäisille ihmisille, jotka haaveilevat jostain. Teos on tarkoitettu mietiskelyn ja rauhoittumisen paikaksi. Lisätietoja: Vasten auringon siltaa

Historiallinen Mikkeli

Mikkeli on toiminut päämajakaupunkina talvi- ja jatkosodan aikana ja Mannerheim oli tuttu näky kaupungissa.

Päämajakaupungin muisto näkyy yhä kaupungin vaakunan vapaudenristissä ja Marsalkan sauvoissa. Kaupungin historiasta kiinnostuneille suosittelemme modernia Tiedekeskus Muistia ja Jalkaväkimuseota.

Tiedekeskus Muisti kertoo sodan vaikutuksista yhteiskuntaan. Tämä on ehdoton vierailukohde kaikille, joita sotahistoria kiinnostaa ja erityisesti heille, joita se ei kiinnosta. Muistin yhteydessä toimii Päämajamuseo, josta löytyy Mannerheimin työhuone.

Jalkaväkimuseo tutkii ja asettaa näytteille jalkaväen historiaa 1700 - luvulta aina näihin päiviin saakka.