Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Majoitu rennosti kodikkaassa hotellissa Mikkelissä

Tervetuloa Saimaan rannalle Mikkeliin majoittumaan viihtyisään hotelliimme aivan Mikkelin torin tuntumassa. Original Sokos Hotel Vaakuna on kaupungin ykköshotelli, joka on tunnettu rennosta savolaisesta vieraanvaraisuudestaan ja leppoisasta tunnelmastaan.

Yöpyminen Mikkelissä on irtiotto arjesta

Mukavat huoneemme ovat levon ja hyvän unen tyyssijoja. Saisiko olla huone, jossa on valloittava sisäparveke vai valitsetko jännittävän Supersankari Rendel - teemahuoneemme?

Saunaosastomme sijaitsee ylimmässä kerroksessa, josta aukeaa huikeat maisemat yli Mikkelin. Meillä järjestät myös perhe- tai yritysjuhlat ja modernit tilat mahdollistavat onnistuneet kokoukset.

Hotelliaamiainen kruunaa hyvin nukutun yön

Rento ranskalainen bistro Frans & Michelle kattaa runsaan buffet - aamiaisen joka aamu.

Voisiko päivän paremmin aloittaa kuin maistelemalla paikallisia tuotteita ja keittiön omia herkkuja!

Mikkelissä riittää nähtävää

Ihastele luontoa Mikkelipuistossa ja istahda kahville Mikkelin torilla. Sotahistoriaan tutustut uudessa Sodan ja Rauhan keskus Muistissa.

Katso Saimaan järviluonnon kohteet Saimaa Geopark -sivustolta ja Mikkelin tapahtumat osoitteista mikkelinyt.fi ja visitmikkeli.fi.

location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
parking

Asiakaspalautteet

Vastaanotto oli jopa poikkeuksellisen hyvä, erittäin ystävällinen sekä avulias ja lapset huomioitiin hyvin. Kaikki muukin toimi vierailumme aikana erittäin hyvin ja kun yövymme Mikkelissä uudestaan, majoitumme mielellään hotellissanne.

Hyvää palvelua olemme saaneet kaikissa Sokos Hotelleissa, joissa olemme käyneet, mutta te onnistuitte tällä käynnillä erinomaisesti. Erityisesti Hotellin henkilökunta oli huomaavaista ja ystävällistä ihan joka kohtaamisella. Mahtava suoritus koko ketjulta vastaanotosta siivoojiin ja muuhun henkilökuntaan!

Uusittujen huoneiden sisustus on tyylikäs, ja sopii hyvin päämajakaupungin henkeen. Hotellin sijainti myös erinomainen, tuli millä kulkuneuvolla tahansa.

Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja huomioi meidät heti, kun tulimme aulaan. Koirakin huomioitiin heti ja hän sai omat herkkunsa pyytämättä. Lisäksi tarjottiin myös koiralle omaa kuppia, mikä oli todella ilahduttavaa.

Mukava hotelli sopivan matkan päässä kaupungin ostospaikoista ja kahviloista sekä torista.

Kaikki oli hyvin ja oli oikein mukava loma, uudet sähköpyörät kruunasi vielä loman. Niillä oli kiva huristella pitkin ja poikin Mikkeliä

Minut otettiin vastaan ja hyvästeltiin erittäin lämpimästi ja sain toivomani rauhallisen huoneen. 

Olen jo monien vuosien ajan viihtynyt ja vieraillut Vaakunassa. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja joustavaa.Tunnen että minua arvostetaan.

Netistä poimittua

Muistathan seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

@vaakunamikkeli

Somevaikuttaja Emilia Saloranta vieraili Mikkelissä kiekkomatkalla. Lue Emilian Mikkelin-vierailusta Gaalanainen-blogista.

Mutkia matkassa -blogin Emma vieraili Mikkelissä toukokuussa. Tutustu retkeen täällä: Kesäpäivä Mikkelissä.

Lue Kristallikimara-blogin kesäisestä retkestä Mikkelissä: Saimaaseikkailu Mikkelissä.