Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Lämminhenkinen Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Rennossa kaupunkihotellissa huokuu Mannerheimin henki, niin yleisissä tiloissa kuin huoneissakin. Onhan Mannerheim merkittävä osa Mikkelin historiaa. Henkilökuntamme on välitöntä ja huomioivaa, siksi meille onkin helppo tulla ja meillä on helppo olla. Uudistettu, valoisa vastaanottomme ja viihtyisä olohuoneemme ottavat vieraat avosylin vastaan ennen kodikkaisiin huoneisiin astumista. Huoneemme ovat raikkain värein uusitut ja ylimmästä kerroksesta löytyy saunaosasto hoitoineen ja upeine näkymineen yli Mikkelin.

Täyden palvelun talona meillä on myös kaksi ravintolaa ja kuusi monipuolista kokoustilaa sekä auditorio. Matkustitpa autolla, junalla tai linja-autolla, saapuminen hotelliin on vaivatonta - asemalle on vain n. 200 m ja autoille on lämmin pysäköintihalli.

Tervetuloa vieraaksemme, olemme täällä sinua varten!

location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
parking

Asiakaspalautteet

Työn puolesta paljon pk-seudulla hotelliöitä viettäneenä, Vaakuna hotellin henkilökunnan palvelu oli ilahduttavan aidon ystävällistä ja huolehtivaa.
Iso ero, joka vaikutti paljon käyntikokemukseen.
Todella ystävällinen palvelu respassa. Saimme toiveeme mukaan
rauhallisen huoneen. Aamiainen oli aivan ihana ja aamiaishuone valoisa ja kaunis.
Respassa asiakaspalveluasenne ja kaupunkiopastus kahdallaan sisäänkirjauduttaessa. Valoisa, avara huone. Aamiaisella vohvelit <3, ihan mahtavaa.

Mukava (mies)vastaanottovirkailija toivotti hyvin tervetulleeksi ja sai hyvän mielen aikana. Spa - osasto oli kiva!

Huone on erittäin viihtyisä ja tyylikäs. Aamiaisella ravintolan henkilökunta ystävällistä ja huomaavaista :) Lisäksi vielä siivoojille kiitos <3

Erittäin hyvä palvelu kaikin puolin. Siisti, viihtyisä huone: rauhallinen ja hiljainen. Takaisin mielellään tulen ja suosittelen muillekin.

Netistä poimittua

Bloggaaja "Katrin Karkelot" vietti miniviikonlopun luonamme. Lue hänen kokemuksiaan hotellissamme osoitteesta katrinkarkelot.

Muistathan seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa

Original Sokos Hotel

Vaakuna Mikkeli

@vaakunamikkeli