Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA, MIKKELI

Läm­min­hen­ki­nen Ori­gi­nal Sokos Hotel Vaa­ku­na si­jait­see aivan kau­pun­gin yti­mes­sä. Ren­nos­sa kau­pun­ki­ho­tel­lis­sa huo­kuu Man­ner­hei­min henki, niin ylei­sis­sä ti­lois­sa kuin huo­neis­sa­kin. Onhan Man­ner­heim mer­kit­tä­vä osa Mik­ke­lin his­to­ri­aa. Hen­ki­lö­kun­tam­me on vä­li­tön­tä ja huo­mioi­vaa, siksi meil­le onkin help­po tulla ja meil­lä on help­po olla. Uu­dis­tet­tu, va­loi­sa vas­taan­ot­tom­me ja viih­tyi­sä olo­huo­neem­me ot­ta­vat vie­raat avo­sy­lin vas­taan ennen ko­dik­kai­siin huo­nei­siin as­tu­mis­ta. Huo­neem­me ovat raik­kain vä­rein uusi­tut ja ylim­mäs­tä ker­rok­ses­ta löy­tyy sau­nao­sas­to upei­ne nä­ky­mi­neen yli Mik­ke­lin.

Täy­den pal­ve­lun ta­lo­na meil­lä on myös kaksi ra­vin­to­laa ja kuusi mo­ni­puo­lis­ta ko­kous­ti­laa sekä au­di­to­rio. Mat­kus­tit­pa au­tol­la, ju­nal­la tai linja-au­tol­la, saa­pu­mi­nen ho­tel­liin on vai­va­ton­ta - ase­mal­le on vain n. 200 m ja au­toil­le on läm­min py­sä­köin­ti­hal­li.

Ter­ve­tu­loa vie­raak­sem­me, olem­me tääl­lä sinua var­ten!

location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
parking

Asiakaspalautteet

Respan työntekijä huomioiva, erittäin ystävällinen palvelu vierailumme ajan. Jokainen sai hymyn ja hyvät sanat. Kiitos!

Ystävällinen henkilökunta, mukava vierailu, aamiaisella oli ihana tunnelma kauniissa ravintolassa. Harmi, kun ei voi olla pitempään.

Allergiatunnus on todella teoin, ei pelkästään sanoin ansaittu: esim. hajusteeton suihkugeeli+vuodevaatteiden pesuaineet. Ilmanvaihto hyvä, raikas ilma, siivous tehty todella huolellisesti.

Todella ihana palvelu, kaikilta teidän työntekijöiltä! Ihanasti myös otettiin huomioon pieni tyttömme. 

Jo varausta sähköpostitse tehdessä alkoi ystävällinen palvelu, joka jatkui koko oleskelun ajan. Murteen käyttö monissa paikoissa ihanaa! Dermosil - tuotteet allergiahuoneessa! Pehmeät tyynyt ja kunnon verhot.

Paras vegaaninen aamupala mitä olen Suomessa saanut. <3 

Erityiskiitos todella ihanalle ja ystävälliselle henkilökunnalle. <3 Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli hyvää! Tulemme varmasti uudelleen kun suuntaamme uudelleen Mikkeliin.

Kylppärissä ihana lattialämmitys, eikä tarvinnut palella suihkun jälkeen. Ja mikä ihana yllätys: tylsät valkoiset pyyhkeet pois ja tilalla kauniin väriset ja ihanan pehmeät.

Netistä poimittua

Muistathan seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

@vaakunamikkeli

Bloggaaja "Katrin Karkelot" vietti miniviikonlopun luonamme. Lue hänen kokemuksiaan hotellissamme osoitteesta katrinkarkelot.

Bloggaaja Johanna Tolppola perheineen vieraili Mikkelissä. Lue Johannan perheen matkasta ja ota talteen vinkit koko perheen Mikkelin reissuun täältä.