Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Lämminhenkinen Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Rennossa kaupunkihotellissa huokuu Mannerheimin henki, niin yleisissä tiloissa kuin huoneissakin. Onhan Mannerheim merkittävä osa Mikkelin historiaa. Henkilökuntamme on välitöntä ja huomioivaa, siksi meille onkin helppo tulla ja meillä on helppo olla. Uudistettu, valoisa vastaanottomme ja viihtyisä olohuoneemme ottavat vieraat avosylin vastaan ennen kodikkaisiin huoneisiin astumista. Huoneemme ovat raikkain värein uusitut ja ylimmästä kerroksesta löytyy saunaosasto upeine näkymineen yli Mikkelin.

Täyden palvelun talona meillä on myös kaksi ravintolaa ja kuusi monipuolista kokoustilaa sekä auditorio. Matkustitpa autolla, junalla tai linja-autolla, saapuminen hotelliin on vaivatonta - asemalle on vain n. 200 m ja autoille on lämmin pysäköintihalli.

Tervetuloa vieraaksemme, olemme täällä sinua varten!

location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
parking

Asiakaspalautteet

Respan työntekijä huomioiva, erittäin ystävällinen palvelu vierailumme ajan. Jokainen sai hymyn ja hyvät sanat. Kiitos!

Ystävällinen henkilökunta, mukava vierailu, aamiaisella oli ihana tunnelma kauniissa ravintolassa. Harmi, kun ei voi olla pitempään.

Allergiatunnus on todella teoin, ei pelkästään sanoin ansaittu: esim. hajusteeton suihkugeeli+vuodevaatteiden pesuaineet. Ilmanvaihto hyvä, raikas ilma, siivous tehty todella huolellisesti.

Todella ihana palvelu, kaikilta teidän työntekijöiltä! Ihanasti myös otettiin huomioon pieni tyttömme. 

Jo varausta sähköpostitse tehdessä alkoi ystävällinen palvelu, joka jatkui koko oleskelun ajan. Murteen käyttö monissa paikoissa ihanaa! Dermosil - tuotteet allergiahuoneessa! Pehmeät tyynyt ja kunnon verhot.

Paras vegaaninen aamupala mitä olen Suomessa saanut. <3 

Erityiskiitos todella ihanalle ja ystävälliselle henkilökunnalle. <3 Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli hyvää! Tulemme varmasti uudelleen kun suuntaamme uudelleen Mikkeliin.

Kylppärissä ihana lattialämmitys, eikä tarvinnut palella suihkun jälkeen. Ja mikä ihana yllätys: tylsät valkoiset pyyhkeet pois ja tilalla kauniin väriset ja ihanan pehmeät.

Netistä poimittua

Bloggaaja "Katrin Karkelot" vietti miniviikonlopun luonamme. Lue hänen kokemuksiaan hotellissamme osoitteesta katrinkarkelot.

Muistathan seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

@vaakunamikkeli

Bloggaaja "Katrin Karkelot" vietti miniviikonlopun luonamme. Lue hänen kokemuksiaan hotellissamme osoitteesta katrinkarkelot.