Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Lämminhenkinen Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Rennossa kaupunkihotellissa huokuu Mannerheimin henki, niin yleisissä tiloissa kuin huoneissakin. Onhan Mannerheim merkittävä osa Mikkelin historiaa. Henkilökuntamme on välitöntä ja huomioivaa, siksi meille onkin helppo tulla ja meillä on helppo olla. Uudistettu, valoisa vastaanottomme ja viihtyisä olohuoneemme ottavat vieraat avosylin vastaan ennen kodikkaisiin huoneisiin astumista. Huoneemme ovat raikkain värein uusitut ja ylimmästä kerroksesta löytyy saunaosasto hoitoineen ja upeine näkymineen yli Mikkelin.

Täyden palvelun talona meillä on myös kaksi ravintolaa ja kuusi monipuolista kokoustilaa sekä auditorio. Matkustitpa autolla, junalla tai linja-autolla, saapuminen hotelliin on vaivatonta - asemalle on vain n. 200 m ja autoille on lämmin pysäköintihalli.

Tervetuloa vieraaksemme, olemme täällä sinua varten!

location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking
fax
+358 15 2062 646
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Eniten plussaa tulee saunasta, kiva pieni parveke vilvoitteluun, näkymä Mikkelin kattojen ylle ja pieni poreallas sekä ihan hyvät löylyt.

 

Saimme persoonallisen ja tyylikkään huoneen. Palvelu vastaanotossa oli mutkatonta ja auttavaista. Oli erittäin hieno viikonloppu Mikkelissä. Suuren suuri kiitos hotellille. Tulemme varmasti uudelleen.

 

Huone oli hienon näköine, tuntui tosi luksukselta!

Palvelu erinomaista, aamiainen loistava (kuten ollutaina), Fransmannissa myös ruoka + palvelu 10+ ja mahtavaa, päästiin remontoituun huoneeseen, tätä oli odotettu, mutta kyllä kannatti!