Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Majoitu mukavasti aivan Kajaanin ytimessä tässä kodikkaassa yhden hengen huoneessa. Pitkän päivän jälkeen on mukava ottaa rentouttava lämmin suihku ja sujahtaa pehmeisiin lakanoihin. Viihtyisän huoneen varustukseen kuuluu parkettilattia, kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, taulu-tv, sekä mukava sänky rentouttavia yöunia varten.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tilava kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet. Kiireisen päivän jälkeen on ihana sujahtaa muhkean sängyn pehmeisiin lakanoihin lämpimän suihkun kautta. Huoneen varustukseen kuuluu kätevä työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys ja taulu-tv.

Kajaanilaisen tehtailijan ja valokuvaajan Herman Renforsin teemalla valjastettu tilava ja ylellinen sviittimme tarjoaa luksusta arjen keskelle. Sviitin isot ikkunat avautuvat Kajaanin Kauppakadulle. Anna aikaa rakkaallesi, hemmottele itseäsi, anna lempeiden löylyjen rentouttaa ja nauti. Rentouttavan saunan jälkeen on ihana sukeltaa leveän (200 cm) parisängyn pehmeisiin lakanoihin. Huoneen varustukseen kuuluu työskentely- ja oleskelutila, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, taulu-tv ja minibar. Huoneessa on myös vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, jolla voit keittää rentouttavat iltateet tai –kahvit.

Superior Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone parivuoteella. Hemmottele itseäsi tai nauti rakkaasi kanssa pitkistä yöunista muhkean pedin pehmeissä lakanoissa. Huoneissa on kätevä työskentelytila, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, taulu-tv ja minibar. Huoneessa on myös vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, jolla voit keittää rentouttavat iltateet tai -kahvit.

Standard Twin, lapsen lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Valjuksen tilava kahden hengen huone erillisillä vuoteilla. Pitkän päivän jälkeen on mukava sujahtaa pehmeisiin lakanoihin lämpimän suihkun kautta. Huoneessa on myös lisävuodemahdollisuus lapselle levitettävästä nojatuolista, joten tämä huone on erinomainen vaihtoehto pienille perheille. Huoneen varustukseen kuuluu työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys ja taulu-tv.

SuperiorX Queen

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Original Sokos Hotel Valjuksen tilava ja viihtyisä kahden hengen superior huone, jossa on mukava parivuode levollisiin yöuniin. Omassa saunassa heität rentouttavat löylyt ennen pehmeisiin lakanoihin sujahtamista. Huoneeseen kuuluu käytännöllinen työskentelytila, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, taulu-tv ja minibar. Huoneessa on myös vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, jolla voit keittää rentouttavat iltateet tai -kahvit.

Teemahuoneet
TERVA - Huoneen myrskylyhdyt, tervan tummuttamat laudat ja hämyisä tunnelma vie sinut 1800-luvulle kainuulaisen tervansoutajan asumukseen. Huoneen muhkeassa parisängyssä vietät levolliset yöunet ja levitettävä vuodesohva tarjoaa lisävuodepaikkoja, jolloin huone sopii mainiosti myös perhehuoneeksi.
VALJUS - Valjus on kuulunut käsitteenä Kajaanin kaupunkiin jo melkein vuosisadan ajan. Hotellitoiminta alkoi nykyisessä kiinteistössä ensi kerran jo 50 –luvulla ja tästä tilavasta huoneesta huokuukin sen vuosikymmenen svungi, joka näyttäytyy kautta sisustuksen.
Huoneiden varustukseen kuuluu oma sauna, työskentely- ja oleskelutila, silitysvälineet, langaton internet-yhteys, taulu-tv ja minibar. Huoneessa on myös vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimalla, jolla voit keittää rentouttavat iltateet tai –kahvit.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Valjuksen viihtyisä ja tilava huone erillisillä vuoteilla. Huoneeseen majoittuu mukavasti jopa kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta, joten huone sopii mainiosti myös perheille. Pitkän päivän jälkeen on mukava sujahtaa pehmeisiin lakanoihin lämpimän suihkun kautta. Huoneen varustukseen kuuluu työpöytä, silitysvälineet, langaton internet-yhteys ja taulu-tv.