Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Valjus

Original. Jotain aitoa ja alkuperäistä keskellä kaupunkia. Kaunis jokimaisema linnanraunioineen korttelin takana ja keskustan monipuoliset palvelut kaikki kuin kupeisiinsa kasvaneina.

Tarina alkoi lähes sata vuotta sitten Valjuksen Antin kaupasta. Vuosikymmenten vieriessä leveälahkeiselle 70-luvulle kaupasta sukeutui suosittu hotelli Valjus ja ravintoloista käsite menolle ja meiningille. Kun aika ajoi olkatoppausten ohi, Osuuskauppa Maakunta
otti ohjat uudistaen rakennuksen nykyaikaiseksi keskustahotelliksi kohottaen loistamaan discopallojen paikalle kainuulaiset lähiruokaherkut sekä maailmanlaitain muut maut.

Niin se syntyi ja kasvoi, näin se elää samaan rytmiin hyväntuulisten asiakkaidensa kanssa keskellä kaikkea Kajaanissa. Original Sokos Hotel Valjus.

location
Kauppakatu 20 87100, Kajaani
location
Kauppakatu 20
87100, Kajaani
directions
parking
puhelin
+358 10 783 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 783 2099

Huoneet

Standard Single

Parkettilattia

Kodikas huone yksin matkustavalle. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, parkettilattia ja suihku

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Tilava ja mukava kahden hengen huone. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, silitysvälineet ja erilliset vuoteet

Superior Queen

Parkettilattia, Parivuode

Erittäin tilava ja viihtyisä huonekokonaisuus, jossa on mukava oleskelutila. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, parivuode sekä käytännöllinen työskentelytila.

Standard Twin, lapsen lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Tilava ja mukava kahden hengen huone. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, silitysvälineet, erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus lapselle nojatuolista

SuperiorX Queen

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Erittäin tilava ja viihtyisä huonekokonaisuus, jossa on mukava oleskelutila. Huoneessa on oma sauna rentouttaviin löylyihin. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, parivuode sekä käytännöllinen työskentelytila.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisä ja tilava huone, joka sopii hyvin myös perheille. Huoneeseen majoittuu mukavasti jopa kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, parkettilattia ja suihku