Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Valjus

Original - Se on jotain aitoa ja alkuperäistä keskellä kaupunkia. Kaunis jokimaisema linnanraunioineen korttelin takana ja keskustan monipuoliset palvelut kaikki kävelymatkan päässä hotellilta.

Talomme tarina alkoi lähes sata vuotta sitten Valjuksen Antin sekatavarakaupasta. Vuosikymmenten vieriessä 70-luvulle saavuttaessa kaupasta sukeutui suosittu hotelli Valjus ja ravintoloista käsite paikkakunnan parhaalle menolle ja meiningille. Yli 30- vuotta sitten Osuuskauppa Maakunta otti ohjat uudistaen rakennuksen nykyaikaiseksi keskustahotelliksi, kohottaen loistamaan discopallojen paikalle kainuulaiset lähiruokaherkut sekä maailman muutkin maut.

Niin se syntyi ja kasvoi, näin se elää samaan rytmiin hyväntuulisten asiakkaidensa kanssa keskellä kaikkea Kajaanissa. Original Sokos Hotel Valjus.

location
Kauppakatu 20 87100, Kajaani
Kauppakatu 20
87100, Kajaani
parking
puhelin
+358 10 783 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 783 2099

Asiakaspalautteet

Erittäin hyvä sijainti keskellä kaupunkia. Kaikki palvelut lähellä. Siisti hotelli ja palvelu oli hyvää. Kuntosalin käyttö olisi ollut mahdollista viereisessä kuntokeskuksessa. Aamupala oli hyvä.

Olipa mukava, palvelualtis ja kohtelias henkilökunta Sokos Hotel Valjuksessa! Erinomainen ruoka ravintolassa, samoin monipuolinen aamiainen.

Erittäin siisti, hyvässä kunnossa kaikin puolin oleva hotelli kaupungin keskustassa. Miellyttävä vastaanotto, joka auliisti neuvoi kaupungin nähtävyyksiä. Tilava huone, johon hyvin mahtui lisävuode.

Lemmikkiystävällinen hotelli keskellä kaupunkia ja kuitenkin lähellä luontoa. Jokirannassa parin korttelin päässä hotellista mukavat koiranulkoilutusmaastot ja erittäin kauniit näkymät. Etenkin voimalaitoksen rakennus on upea!

Netistä poimittua

Tassuttelin tyylikkäällä, tummanruskealla lattialla paljasjaloin. Kammarimme oli viihtyisä, vedoton, lämmin ja hiljainen. Tulisin varmasti nukkumaan syvää unta muhkealla makuupaikalla, korkeassa jenkkivuoteessa ja heräisimme huomenna levänneinä, hyvällä tuulella viettämään häidemme vuosipäivää. Pian painoin silmät kiinni ja suunnittelin tulevaa eli herkuttelin jo ajatuksella aamiaisesta, yhdestä hotelliyöpymisen huippukohdista.

Oletko menossa lähiaikoina hotelliin Kajaaniin?

Voin suositella Original Sokos Hotel Valjusta

http://www.rantapallo.fi/tatjaana/2016/06/10/sokos-hotel-valjus-kajaani/