Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Helsinki

Uusi Solo Sokos Hotel Helsinki on kunnianosoitus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille.

Hotelli Helsingin uusi aikakausi hakee inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Uudessa hotellissa ihastutaan Helsinkiin pala palalta - eläväinen Kauppatori, Helsingin kullatut kupolit, Rautatieaseman monumentaaliset lyhdynkantajat sekä muut omaleimaiset yksityiskohdat muodostavat viehättävän ja uniikin kokonaisuuden. Solo Sokos Hotel Helsinki on luotu ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia.

All Day Dining & Events

Uuden Solo Sokos Hotel Helsingin uudet ravintolat ovat paras paikka kohtaamisille. Meillä palvelu pelaa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Ja onnellisimmat ovat he, jotka heräävät meiltä.

Entisen pankkisalin ja Helsinki Clubin paikalle avautui täysin uniikki juhla- ja tapahtumatila, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet jopa 200 hengen tilaisuuksiin. 

Hotelli Helsingin kohta sadan vuoden mittainen tarina on aina ollut kiinteä osa Helsingin ja helsinkiläisten historiaa. Tervetuloa mukaan kirjoittamaan uutta lukua siihen kanssamme!

 

location
Kluuvikatu 8 00100, Helsinki
Kluuvikatu 8
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 601 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 176 014

Asiakaspalautteet

Kaikki meni vierailussa tosi hyvin. Aamupalalla oli ruuhkaa, mutta onneksi pääsi sinne toisen ravintolan puolelle syömään. Vastaanotossa oltiin tosi kiinnostuneita, että saimme tarpeita vastaavan huoneen. Emme edes oikein ensin osanneet toivoa mitään, mutta lisäkysymykset auttoivat. Vierailu oli myös huoneen osalta parempi kuin monena muuna kertana. Suuri kiitos!

Hinta-laatusuhde oli oikein hyvä ja sijainti erinomainen. Sijaintiin nähden oma huoneeni 4. kerroksessa sisäpihalle päin oli äärimmäisen rauhallinen, mikä teki seuraavan päivän töistä helpompaa kun sai levättyä kunnolla. Aamiainen oli monipuolisuudessaan positiivinen yllätys verrattuna moniin muihin käyttämiini Sokos-hotelleihin. Erityiskiitos haudutetusta puurosta ja bulkkituotteiden vähyydestä yleisemminkin. Ennakkovarauksen lisäpalveluoptiot olivat mainio lisä, vaikka niitä tällä kertaa ei tullutkaan käytettyä. Esimerkiksi kiireessä tms. ne voivat helpottaa kummasti ja ovat aiemmin tuttuja pikemminkin boutique-hotelleista.

Hyvä sijainti, monipuoliset palvelut, kiva tunnelma

Mukava ja osaava henkilökunta. Hiljaiset huoneet ja mukavat patjat sängyssä. Hyvä aamupala, iloinen henkilökunta ravintolassa. Loistava sijainti, rauhallinen katu. Metro löytyy ihan vierestä. Muutenkin todella viihtyisä hotelli.

Netistä poimittua

Hanna kävi Hesarilla rentoutumassa shoppailun lomassa ja illalla keikalla ystävänsä kanssa.

Lue tästä Hannan kokemukset Hesarista

 

Eveliina kävi siskonsa kanssa minilomalla Helsingissä.

Lue Eveliinan Ystävänpäiväreissusta blogista

 

Rakkaudella Jassu-blogissa testattiin, kuinka hyvin liikuntarajoitteinen majoituu Original Sokos Hotel Helsigissä.

Lue tästä Jassun ajatuksia>>