Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Solo Sokos Hotel Helsingin upeat juhla- ja tapahtumatilat tarjoavat loistavat puitteet ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämiseen Helsingin keskustassa.

Sijaintimme Helsingin keskeisimmällä paikalla tekee vieraidesi tulon tilaisuuteesi helpoksi. Valmistamme tilaisuuksiisi maistuvat tarjottavat toiveidesi mukaisesti. Ammattitaitoinen ja avulias henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta.

Blomstedt

Entisen pankkisalin paikalla sijaitseva uniikki juhla- ja tapahtumatila Blomstedt tarjoaa ainutlaatuiset puitteet jopa 200 hengen tilaisuuksiin. Tyylikkäässä ja ajattomassa sisutuksessa on aistittavissa Helsinki Bankin historiallista tunnelmaa. Blomstedt on jaettavissa kahteen pienempään tilaan: Ernestiin ja Märtaan. Lue lisää!

Hesarin Kattosauna

Tyylikäs Kattosauna avautui täysin uudistettuna kesällä 2023. Tilassa on viihtyisä kabinetti, pukuhuone, suihkutilat, ikkunallinen sauna ja erillinen parveke vilvoittelua varten. Parvekkeelta avautuvat upeat näkymät Helsingin keskustan kattojen ylle. Tila soveltuu loistavasti 10–15 hengen kokouksiin ja illanistujaisiin. Lue lisää!

Hesarin kirjasto -kabinetti

Ensimmäisen kerroksen Hesarin kirjasto -kabinetti sopii noin 30 hengelle vaivattomiin illanviettoihin, after workeille ja rentoon seurusteluun. Tilan varusteluun kuuluu 75 tuumainen tv, josta on ilo seurata esimerkiksi tärkeitä urheilukisoja. Kirjastossa ei ole äänieristystä, jonka vuoksi emme suosittele sitä kokouskäyttöön. Lue lisää!

Solo-kabinetti

Hotellimme 2. kerroksessa sijaitsevassa Solo-kabinetissa järjestät helposti erilaiset tilaisuudet maksimissaan 25 hengelle. Lue lisää!

Tutustu kaikkiin Solo Sokos Hotel Helsingin tiloihin tästä!

Tiedustelut ja varaukset Myyntipalvelusta:

ma–pe klo 8–18

p. 0300 870 020

Puhelun hinta >>

ravintolamyynti@sok.fi