Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Solo Sokos Hotel Helsinki on loistava valinta lapsiperheille, jotka arvostavat helppoa sijaintia, rauhallista hotellia, perheille sopivia huoneita ja lapset huomioivaa sydämellistä palvelua.

Solo Sokos Hotel Helsinki sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin keskustassa, johon on helppo saapua rautatieasemalta, metrosta tai omalla autolla parkkihallin kautta.

Perheille sopivat huoneet

Perheille saatavilla väliovellisia huoneita Solo -huoneluokassa, jossa on mahdollisuus majoittaa kaksi aikuista ja jopa kolme lasta.

Lisävuoteellisia huoneita saatavilla Solo -huoneluokassa (Solo Triple, max 3 hlö) sekä Solo Up -huoneluokassa (Solo Up Twin tai Solo Up Queen, max 4 hlö).

Nämä huoneet ovat tilavia huoneita, joissa perhe majoittuu mukavasti. Jos toivotte kylpyammeellista huonetta, toivomme siitä etukäteen ilmoitusta vastaanoton sähköpostiin (hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi).

Huoneisiin on mahdollista saada pinnasänky etukäteen varattuna.

Lapsille oma huone?

Voit varata lapsille lisähuoneen hintaan 99 €/2 lasta/ vrk, kun varaatte aikuisille oman huoneen. Varaa ensin normaalihintainen huone netistä ja sen jälkeen lasten lisähuone myyntipalvelusta.

Ruokailu hotellissa

Pauli's Pizza & Grill -ravintolassa on oma lasten ruokalista ja syöttötuoleja perheen pienimmille. Tutustu ravintolaan tästä >>

Hotellin runsaasta aamiasbuffetista löytyy monia lapsille mieluisia juttuja, kuten croissanteja, pannukakkuja ja smoothieita. Sekä tietysti puuroa lisukkeineen!

Tekemistä lasten kanssa Helsingissä

Lasten suosikkikohteet ovat helposti saavutettavissa Hesarilta käsin. Kauppatorille on lyhyt matka ja sieltä pääsee helposti lautalla Suomenlinnaan tai Korkeasaareen. Linnanmäelle pääsee nurkan takaa lähtevällä ratikalla ja rannekkeet voi ostaa vastaanotosta S-Etukorttihinnalla. Amos Rex ja muut keskustan suosikkikohteet ovat nekin kävelyetäisyydellä.

Sadepäivän sattuessa voit lainata vastaanotostamme lautapelejä ja jokaisessa huoneessa on Chromecast, joten lasten omien suosikkiohjelmien toistaminen onnistuu helposti tv:stä.

Tiedustelut ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu

puh. 0300 870 000 (ma–pe klo 8–18)

Puhelun hinta >>