Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Kulkuyhteydet

Solo Sokos Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Kluuvikatu 8, Helsinki.

Rautatieasema

Helsingin Päärautatieasemalta on 450 metrin matka hotelli Helsinkiin ja kaikista helpoiten matka taittuu kävellen.

Linja-autoasema

Helsingin linja-autoasemalle Kamppiin on 1 kilometrin matka. Kävellen matka kestää noin 15 minuuttia ja metrolla muutaman minuutin.

Lentokenttä

Matka hotellilta lentokentälle on noin 20 kilometriä. Taksilla matka lentokentältä Solo Sokos Hotel Helsinkiin kestää noin 30 minuuttia.

Helsinki-Vantaan Lentoasemalta pääsee hotellille helposti myös junalla. Matka kestää noin 35 minuuttia. P ja I juna kulkevat lentokentän ja Helsingin Rautatieaseman välillä noin 10 minuutin välein. Suosittelemme valitsemaan P-junan, joka on nopeampi. Helsingin Päärautatieasemalta on 450 metrin matka hotellille.

Satama

Eteläsatamaan on 1,5 kilometrin matka ja kävellen se taittuu 15 minuutissa. Nopeimmin Kauppatorille pääset raitiovaunulla, jolloin matka kestää noin 5 minuuttia. Matka sisältää tämän lisäksi myös kävelyä. Lähin pysäkki on Aleksanterinkadun pysäkki. Taksilla sama matka kestää noin 12 minuuttia.

Länsisatamaan pääset helpoiten raitiovaunulla. Matka kestää noin 15 minuuttia. Lähin pysäkki on Kaivokadun pysäkki. Taksilla matka kestää noin 25 minuuttia.