Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Helsinki

Keväällä 2022 täysin uudistettuna avautunut Solo Sokos Hotel Helsinki on luotu ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä ja yksilöllisiä kokemuksia. Uusin Solo-hotellimme on kunnianosoitus Helsingille ja sen urbaanille eleganssille.

Ihanan kaupunkihotellin sijainti on täydellinen niin työmatkalle kuin minilomalle – kävelymatkan päässä ovat tärkeimmät ostoskadut ja kauppakeskukset, kiinnostavimmat museot ja nähtävyydet. Meille on helppo tulla niin junalla, bussilla, raitiovaunulla kuin autollakin.

Solo Sokos Hotel Helsinki hakee inspiraationsa pääkaupungin väreistä, sen tunnelmasta ja ikonisista yksityiskohdista. Ihastu Helsinkiin pala palalta – löydätkö eläväisen Kauppatorin, Helsingin kullatut kupolit, Rautatieaseman monumentaaliset lyhdynkantajat sekä muut omaleimaiset yksityiskohdat hotellistamme?

Hotelli Helsingin kohta sadan vuoden mittainen tarina on aina ollut kiinteä osa Helsingin ja helsinkiläisten historiaa. Tervetuloa mukaan kirjoittamaan uutta lukua siihen kanssamme!

 

location
Kluuvikatu 8 00100, Helsinki
Kluuvikatu 8
00100, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 601 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 9 176 014

Asiakaspalautteet

Kaikki meni vierailussa tosi hyvin. Aamupalalla oli ruuhkaa, mutta onneksi pääsi sinne toisen ravintolan puolelle syömään. Vastaanotossa oltiin tosi kiinnostuneita, että saimme tarpeita vastaavan huoneen. Emme edes oikein ensin osanneet toivoa mitään, mutta lisäkysymykset auttoivat. Vierailu oli myös huoneen osalta parempi kuin monena muuna kertana. Suuri kiitos!

Hinta-laatusuhde oli oikein hyvä ja sijainti erinomainen. Sijaintiin nähden oma huoneeni 4. kerroksessa sisäpihalle päin oli äärimmäisen rauhallinen, mikä teki seuraavan päivän töistä helpompaa kun sai levättyä kunnolla. Aamiainen oli monipuolisuudessaan positiivinen yllätys verrattuna moniin muihin käyttämiini Sokos-hotelleihin. Erityiskiitos haudutetusta puurosta ja bulkkituotteiden vähyydestä yleisemminkin. Ennakkovarauksen lisäpalveluoptiot olivat mainio lisä, vaikka niitä tällä kertaa ei tullutkaan käytettyä. Esimerkiksi kiireessä tms. ne voivat helpottaa kummasti ja ovat aiemmin tuttuja pikemminkin boutique-hotelleista.

Hyvä sijainti, monipuoliset palvelut, kiva tunnelma

Mukava ja osaava henkilökunta. Hiljaiset huoneet ja mukavat patjat sängyssä. Hyvä aamupala, iloinen henkilökunta ravintolassa. Loistava sijainti, rauhallinen katu. Metro löytyy ihan vierestä. Muutenkin todella viihtyisä hotelli.

Netistä poimittua

Hanna kävi Hesarilla rentoutumassa shoppailun lomassa ja illalla keikalla ystävänsä kanssa.

Lue tästä Hannan kokemukset Hesarista

 

Eveliina kävi siskonsa kanssa minilomalla Helsingissä.

Lue Eveliinan Ystävänpäiväreissusta blogista

 

Rakkaudella Jassu-blogissa testattiin, kuinka hyvin liikuntarajoitteinen majoituu Original Sokos Hotel Helsigissä.

Lue tästä Jassun ajatuksia>>