Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Albert

Original Sokos Hotel Albert on välitön ja sympaattinen pieni hotelli Punavuoren sydämessä, Uudenmaankadun ja Albertinkadun kulmauksessa.

Meiltä pääset helposti piknikille Kaivopuiston rantaan ja keskustan kulttuuririentoihin. Shoppailumahdollisuuksia tarjoavat lähiseudun pienet designerputiikit ja second hand myymälät. Punavuoresta löydät myös kaupungin parhaat kahvilat ja persoonallisimmat baarit. Jos kaipaat vinkkejä, henkilökuntamme suosittelee mielellään kohteita matkaoppaiden ulkopuolelta.

location
Albertinkatu 30 00120, Helsinki
Albertinkatu 30
00120, Helsinki
parking
puhelin
+358 20 1234 638 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 639

Asiakaspalautteet

Erinomaisella paikalla oleva viihtyisä pikkuhotelli Helsingin keskustassa. Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Huone siisti, perjantai-illan jazz aulabaarissa mukava lisä.

Oikein ystävällinen ja mukava henkilökunta.Ravintolan ruokalista lyhyt ja ytimekäs, ruoka erittäin hyvää, palvelu erinomaista. Hotelli ulkonäkönsä perusteella oli sisältä odotettua parempi, kuin olisi olohuoneeseen tullut. Kiitos!

Mukava pieni hotelli ja hlökunnassa on ainakin pari tyyppiä, jotka on aiemminkin ruvenneet spontaanisti juttelemaan niitä näitä ohikulkiessaan. Mukavan inhimillistä ja heidän tapauksessaan vielä luontevaakin.

Viihtyisä pieni hotelli. Edullinen hinta ja hyvä sijainti!

Viihdyin vierailuni ajan hyvin. Hotelli Albert on mukavan pieni, kompakti ja ystävällinen hotelli. Erityis kiitos siitä, että kun tulin moottoripyörällä, niin tarjottiin mahdollisuutta viedä pyörä autotalliin.

Mahtavaa, uusi lemppari! Erityispisteet siisteydestä, sijainnista, aamiaiskokille ja aamupalasta. Jaksettiin aamiaisen voimin klo 16 saakka kumpanakin päivänä. Vastaanoton Jennalle kiitoksia erinomaisesta asiakaspalvelusta!

Kiva tunnelma ja rauhallisella alueella. Hyvä aamupala!

Suunnattoman ystävällinen henkilökunta. Koiran kanssa oli kiva olla, lenkkipaikan löytyessä heti ovelta!