Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Huom: 3+1 PÄIVÄÄ kampanjahinnan varaaminen ei vaadi kirjautumista.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Parveke

Etsi vapaita huoneita

Vaaleasävyisissä ja valoisissa superior twin -huoneissamme on parkettilattia ja oma parveke. Parvekkeelta avautuvat näkymät arkkitehti Aarne Ervin suunnittelemalle Tapiolan upealle Keskusaltaalle. Talvisin altaan jäällä luistellaan ja kesäisin vesialtaassa pulppuaa suihkulähde.
Vedenkeitin kahvittelutarvikkeineen sekä huonevarustukseen kuuluvat kylpytakit ja -tossut tuovat lisämukavuutta majoittumiseen.
Tervetuloa nauttimaan Tapiolan puutarhakaupunginosan kulttuurimiljööstä!

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tervetuloa nauttimaan Tapiolan puutarhakaupunginosan uniikista tunnelmasta!
Vaaleasävyiset standard twin -huoneet edustavat selkeää skandinaavista tyyliä. Ikkunoista avautuvat näkymät joko Tapionaukion tai Tapiolan upean Keskusaltaan suuntaan.
Standard-huoneissamme on laadukkaat erillisvuoteet (100 x 205 cm), tilava työpöytä ja taulu-tv sekä kylpyhuoneessa joko suihku tai amme.

Superior King

Parkettilattia, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Superior king -huoneemme ovat tilavia ja valoisia parkettilattiaisia huoneita, joissa on oma parveke. Kesäisin parvekkeella on kiva istua iltaa virvokkeita nautiskellen ja kylmempinä vuodenaikoina käydä vaikka happihyppelyllä.
Huoneesta on näkymät Tapiolan Keskusaltaalle, joka toimii talvisin luistelukenttänä ja kesäisin maisemallisena uima-altaana. Tapiolan keskus altaineen on arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema, kulttuurihistoriallisesti arvokas miljöö.
Superior King -huoneessa on laadukas, iso parivuode, kooltaan 200 x 205 cm, sekä tilava työpöytä.
Huonevarustukseen kuuluu lisäksi vedenkeitin kahvittelutarvikkeineen sekä kylpytakit ja -tossut. Kylpyhuoneesta löydät myös laadukkaita kosmetiikkatuotteita hemmotteluhetkiin.
Tervetuloa majoittumaan Tapiolan puutarhakaupunginosaan!

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Näissä vaaleasävyisissä ja valoisissa huoneissa on mukava yöpyä! Huoneessa on laadukkaat erillisvuoteet (100 x 205 cm) ja parkettilattia.
Standard twin -huoneeseen petaamme tarvittaessa myös lisävuoteen joko lapselle tai aikuiselle. Huoneessa on iso työpöytä sekä taulu-tv. Kylpyhuoneissa joko suihku tai kylpyamme.
Hotellihuoneesta avautuu näkymät eläväiselle Tapionaukiolle tai Tapiolan upean Keskusaltaan suuntaan.
Tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin nauttimaan Tapiolan puutarhakaupunginosan uniikista ilmapiiristä!