Original Sokos Hotel Tapiola Garden Espoo

Original Sokos Hotel Tapiola Garden Espoo

Osoite

Tapionaukio 3
02100 Espoo
Puh.+358 20 1234 616
Fax. +358 20 1234 617

[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on moderni espoolainen kohtaamispaikka. Se sijaitsee kehittyvän puutarhakaupunginosan Tapiolan ytimessä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Lähes kaikissa viihtyisissä huoneissamme on myös parveke.

Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta. Kun matka on tehty, pysäköi autosi Tapionaukion uuden pysäköintilaitoksen lämpimään halliin. Tuliaiset ja muut ostokset hoituvat vieressämme olevassa Ainoan ostoskeskuksessa. Kivenheiton päässä sijaitsevat myös Tapiolan kulttuurikeskus ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee.

Takanamme olevalla Tapiolan keskusaltaalla luistellaan talvikaudella ja uidaan kesällä. Altaan tapahtumia voi seurata uudesta Grill It! –ravintolastamme käsin. Grill It!:in lista yhdistelee perinteisen grillauksen ja erinomaiset raaka-aineet. Työpäivän jälkeen tai lomatunnelmissa aloittelet iltaa Garden Barissa takkatulen äärellä tai kesäkaudella isolla ja vilkkaalla terassillamme.

Hotellissa saa voida hyvin. Meillä on kuntoiluhuone, saunat sekä uima-allas pikku pulahduksiin ja pidempiin vetoihin. Lähistöltä löytyy monta muuta tapaa kunnonkohotukseen.

Lämpimästi tervetuloa Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin!

Hotellin tiedot

Huoneet

Sokos Hotel Tapiola Garden toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan kauniista arkkitehtuurisesta puutarhaesikaupungista. Superior-huoneissa on oma parveke jolta avautuu upea näkymä Tapiolan Keskusaltaalle. Vuonna 2008 uudistetuissa Superior-huoneissa on laadukkaat erilliset vuoteet (100 cm x 205 cm) sekä lisävuodemahdollisuus, kylpytuotteita, kylpytakit ja – tossut. Superior-huoneiden varustukseen kuuluu työpöytä, taulu-TV, tallelokero, vedenkeitin, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.
  • Erilliset vuoteet
  • Parkettilattia
  • Parveke
'

Ajankohtaista

1 /

Jazzin taikaa Espoossa

Tervetuloa nauttimaan April Jazzien säkenöivästä tunnelmasta Espooseen majoittumalla edullisesti Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa.
Alk. 75 /vrk/2 hh

Kevään taikaa Espoossa

Tervetuloa viettämään rentouttavaa kevätpäivää Espooseen! Tapiolassa uusi kohtaa vanhan ja kaikille riittää tekemistä.
Alk. 37,50 /hlö/vrk/2 hh:ssa

Seniorihinnat asiakasomistajille

Rentouttava loma Sokos Hotellissa edulliseen asiakasomistajan seniorihintaan tuo uutta virtaa elämään.
Alennus -15%

Anna lahjaksi pako arjesta!

Lahjakortilla ilahdutat sinulle tärkeän ihmisen arkea. Lataa korttiin haluamasi summa, hyvä mieli tulee kaupan päälle. Voit hankkia lahjakortin kaikista Suomen Sokos Hotelleista.

Ravintola Grill It! Tapiola Gardenissa

Grill it! Tapiola Garden yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla.

Tapiolan jääpuutarha

Tapiolan Jääpuutarhassa luistellaan jo. Tule korkkaamaan uusi rata ja nauttimaan Tapiola Gardenin talviterasslle lämpimiä juomia sekä pientä purtavaa.

Lemmikki on tervetullut vieras myös hotelliin

Sokos Hotellit ja Best Friend Group toivottavat lemmikit, erityisesti koirat, tervetulleiksi iloisella yllätyksellä!
'

Ravintolat

Ravintola Grill It! Tapiola Gardenissa

Grill it! Tapiola Garden yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla.

Lisäpalvelut

Voit varata hotellistamme lisäpalveluita majoituksen varaamisen yhteydessä.

Kylpytossut aikuisille

Sujauta jalkaasi pehmeät tossut ja rentoudu.Kylpytakit ja –tossut sisältyvät huonehintaan Superior-huoneluokasta alkaen.
3,50 €

Kylpytakki aikuisille

Kietoudu valkoiseen froteekylpytakkiin ja nauti olostasi hotellissa.Kylpytakit ja –tossut sisältyvät huonehintaan Superior-huoneluokasta alkaen.
5,50 €

Myöhäinen huoneen luovutus

Huoneen luovutus klo 15 (norm. klo 12)
20,00 €

Onni Orava pieni pehmolelu

Ihanan pehmeä 17cm korkea Onni Orava -pehmolelu tuliaiseksi tai mukavaksi muistoksi matkasta.
6,00 €

Aamiainen huoneeseen

Rauhoita aamusi nauttimalla ihana aamiainen huoneessa. Saatavilla tunti aamiaisbuffetin avautumisen jälkeen - tunti aamiaisbuffetin sulkeutumisen jälkeen. Ilmoita toivomasi tarjoiluaika sekä kahvi/tee mieltymyksesi saapuessasi hotelliin.
14,50 €

Majoituspaketit

Pyöräilytapahtuma Giro d`Espoo Tapiolassa

Majoitu mukavasti Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa, joka sijaitsee Tapiolan sydämessä aivan Tapiolan Urheilupuiston läheisyydessä.