Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Ori­gi­nal Sokos Hotel Ta­pio­la Gar­den on es­poo­lai­nen koh­taa­mis­paik­ka Ta­pio­lan kes­kel­lä, hy­vien kul­ku­yh­teyk­sien ää­rel­lä. Pal­ve­lu on ys­tä­väl­lis­tä ja asu­mi­nen ko­di­kas­ta. Lähes kai­kis­sa huo­neis­sam­me on myös par­ve­ke.

Tapiola Garden on lähellä kaikkea: shoppailu on helppoa vieressä olevassa AINOA-ostoskeskuksessa, liikuntamahdollisuuksia löytyy lähistöltä runsaasti sekä kulttuuria janoaville Tapiolassa on museokeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus sekä Espoon Kaupunginteatteri.

location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
Tapionaukio 3
02100, Espoo
parking
puhelin
+358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 617

Asiakaspalautteet

Turnausviikonlopun ajan juniorijoukkueen kanssa majoittumassa hotellissa. Kaikki toimi! Erittäin joustavasti huomioitiin joukkueen aikataulu niin ruokailujen kuin huoneiden luovuttamisen ajankohdan suhteen. Ystävällinen hekilökunta.

Kiva oli tulla 3 yöksi tähän hotelliin. Palvelu on ollut hyvää ja tähän pääsee ystävät helposti metrolla. Kiva, kun on kauppakeskus ihan tuossa vieressä, niin pääsee vähän shoppailemaan. Asun itse Ivalossa, niin siellä ei ole juuri mitään kauppoja. Kiva yllätys oli myös parveke tässä huoneessa. Voin lämpimästi suositella.

Aamiainen oli monipuolinen ja turvavälit oli helppo pitää. Sijainti kätevä, kun tulimme metrolla. Hotelli siisti ja asiakaspalvelu ystävällistä.

Hyvä sijainti, saunat ja allas, hyvä ravintola ja hyvä palvelu. Otimme Superior King -huoneen, jossa parveke ja ikkunat jääpuistoon. Kylpytakki ja -tossut. Ihana staycation.

Kaunis hotelli, jonne helppo tulla omalla autolla, parkkipaikkoja löytyy. Palvelut ja ulkoilumahdollisuudet lähellä.

Rauhallinen ja viihtyisä majoituspiste, saimme rauhassa kylpeä ja uida. Hyvä aamiainen. Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Vastasi erinomaisesti perheemme majoitus- ja ruokailutarpeita.

Hotellin palvelu oli todella loistava, joustava ja huomion ottaminen myös lapset. Hotellihuone oli siisti ja raikas. Aamupala oli todella hyvä ja monipuolinen. Henkilökunta antoi vinkkejä, kuten saunan käytön, parkkipaikan suhteen.

Aamiainen erinomainen: hyvin monipuolinen ja makeispöytä puhutteli. Minulle merkitsee, että aamiainen hyvin "tukeva", jaksaa pitkään. Loistava sijainti, ihana luonnon läheinen paikka, palvelut lähellä. "Kauppakeskus", sekä kävelymatkan päässä metroasema. Me tykkäsimme ja varmasti tulemme toisenkin kerran, ehkä jo ensi keväänä.