Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Asiakaspalautteet

Tässä on erinomainen hotelli, metroasema lähes vieressä. Tämä hotelli oli kokemuksen perusteella hyvä. Suosittelen. 

Tämä voittaa kaikki Sokos hotellit joissa olen ollut. Siisti, puhdas, viihtyisä ja ennenkaikkea paras sänky missä olen ikinä nukkunut! Lisää pisteitä aivan mahtavan ystävällisestä "vastaanoton" porukasta. Metroasema on ihan vieressä joten kulkeminen on todella helppoa myös. 

Todella hyvä kokemus. Sisään- ja uloskirjautuminen sujui helposti ja nopeasti automaatilla omatoimisesti. Huone oli todella siisti ja toimiva. Sänky oli erinomainen ja yöllä oli hiljaista. Chromecast oli mukava lisä. En ehtinyt edes tutustumaan hotellin kaikkiin yhteisiin tiloihin, mutta vaikuttivat varsin mukavilta nekin. Tietää missä majoittuu, kun seuraavan kerran on reissussa pk-seudulla. 

Todella hyvä kokemus, kaikki toimi moitteetta. Tykkään, että maksat vain siitä mitä tarvitset. Huone oli mahtava, tosi siisti ja rauhallinen. 

Netistä poimittua

"Huhtikuussa avattu Heymo 1 on Sokos Hotels -perheen nuorimmainen, joka keskittyy hotellitoiminnan ytimeen - yöpymiseen. Heymossa asiakas maksaa vain siitä, mitä tarvitsee."

Lue Yhteishyvän juttu tästä!

"Kotimaisen Sokos Hotels -hotelliketjun uuden Heymo-konseptin ensimmäinen hotelli Heymo 1 avattiin Espoon Keilaniemeen 20. huhtikuuta 2022. Konseptin perusidea on flexible service -hotelli, joka tarjoaa asiakkaalle joustoa ja edulliset hinnat, eikä asiakas maksa palveluista, joita hän ei käytä."

Lue Rantapallon juttu tästä!