Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa edullisesti Heymossa

Ma­joi­tu mu­ka­vas­ti las­ten kans­sa Heymossa. Heymo Room ja sen parvi on kuin tehty pienille heymolaisille! Hie­man isom­mil­le lap­sil­le voit va­ra­ta myös oman las­ten li­sä­huo­neen, tästä vaih­toeh­dos­ta tei­nit­kin tyk­kää­vät.

Perheille sopivat huoneet

Tilava & edullinen Heymo Room - huone muodostuu kolmesta väliovellisesta huoneesta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone, 50 tuuman televisio sekä Chromecast, jolla voi katsoa haluamasi ohjelmat. Huoneisto soveltuu hyvin isommankin perheen vierailulle tai pidempään oleskeluun. Huomaathan että alle 3-vuotias nukkuu veloituksetta aikuisen vieressä.

Lapsille oma lisähuone?

Lasten oma lisähuone helpottaa perheen majoittumista erityisesti, jos lapset ovat jo isompia. Voit varata lapsille lisähuoneen hintaan 50€/2 lasta/ vrk, kun varaatte aikuisille oman huoneen. Varaa ensin normaalihintainen huone netistä ja sen jälkeen lasten lisähuone myyntipalvelusta.

Ruokailu hotellissa

Heymo 1:ssä ei ole omaa ravintolaa, mutta vieraidemme käytössä on 24/7 saatavilla olevaa pientä purtavaa ja juotavaa älykaapeissa. Maksat vain siitä, mikä sinulle maistuu. Voit nauttia halutessasi eväistäsi yhteisöllisessä Kitchenissä, hotellin ensimmäisessä kerroksessa.

Lähin ravintola on samassa rakennuksessa sijaitseva Well 7, jossa nautit monipuolisesta aamiaisesta, sesonginmukaisesta ja herkullisesta lounaasta, kahvilan antimista sekä virkistävistä välipaloista. Well 7 sijaitsee muutaman metrin päässä Heymon vastaanotosta.

Lisäksi Fixerimme antavat mielellään vinkkiä lähistön perheille sopivista ravintoloista!

Tekemistä lasten kanssa Espoossa

Keilaniemessä on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja kesäisin Keilaniemenranta puistoineen tarjoaa upeat puitteet perheen yhteiselle piknikille. Vesiurheilukeskus Laguuni tarjoaa kesäkaudella paljon kivoja aktiviteettejä isommille ja pienemmille lapsille.

Tapiolassa sijaitseva Kauppakeskus AINOA sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä ja metrolla sinne pääsee muutamassa minuutissa.

Lue lisää vinkkejä Visit Espoon sivuilta >>

Lisätietoja ja varaukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu

puh. 0300 870 000 (ma-pe klo 8–18)

tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 201

Puhelun hinta >>