Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Aamiainen

Heymossa aamiaisen voit nauttia juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä. Valitse siis mitä syöt, missä syöt ja koska syöt. Kahvia ja teetä on aina saatavilla veloituksetta.

Tutustu aamiaisvaihtoehtoihin alta!

1. Aamiainen Well 7 -ravintolassa

Voit nauttia aamiaisen samassa rakennuksessa toimivassa Well 7 -ravintolassa. Mikäli huonehintasi ei sisällä aamiaista, voit ostaa sen ravintolasta hintaan 10,45 €. Buffetaamiaiseen kuuluu mm. puuroa, leipävalikoima, kananmunia, vihanneksia, rahkaa, jugurttia ja marjoja. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7:15–10 ja viikonloppuisin klo 8–11.

Sokoshotels.fi-verkkosivuilta huonevarauksen yhteydessä ostettu Heymon buffet-aamiainen kerryttää bonuksia ja S-Card-pisteitä, samoin suoraan hotellilta ostettuna. Jos aamiainen ostetaan Well 7 -ravintolasta, ei bonuksia tai pisteitä kerry.

2. All Day Breakfast älykaapista

Heymon All Day Breakfast Aamiainen aulan älykaapista 8,50 €. All Day Breakfast on myynnissä nimensä mukaisesti koko päivän. Se sisältää aina mehun, jogurttimaisen tuotteen, leivän, hedelmän ja tietysti kahvia tai teetä oman maun mukaan. Maksu hoituu kätevästi maksukortilla.

3. Yksittäiset tuotteet älykaapista

Voit ostaa myös yksittäisiä tuotteita älykaapista. Maksu hoituu kätevästi maksukortilla.

Aamiainen ryhmille

Isommille ryhmille aamiaiset sovittava ennakkoon, tiedustelut Sokos Hotels Myyntipalvelun kautta, puh. 0300 870 000.