Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä Espoossa

Espoon Keilaniemessä sijaitsevan Heymo 1 -hotellin verraton sijainti tarjoaa loistavat kulkuyhteydet kaupunkiin ja lähiympäristöön.

Heymon Fixerit ovat paikallisia ystäviäsi ja he kertovat mielellään, mitä kaikkea hotellin ulkopuolella on tehtävää, nähtävää ja koettavaa.

Ravintola Fat Lizard

Espoon Otaniemessä sijaitseva ravintola Fat Lizard uskoo näyttävään, käsillä tehtyyn ja runsaaseen ruokaan. Ravintolan puu-uunissa valmistuu aito espoolainen pizza ja puuhiiligrillissä paistuvat mehevät pihvit poikineen. Tarjolla on aina kattava valikoima paikallisen Fat Lizardin sekä muiden pienpanimoiden oluita. Heymosta pääset kätevästi Fat Lizardiin metrolla.

Tietotie 1, 02150 Espoo

EMMA – Espoon modernin taiteen museo

Espoon Tapiolassa sijaitseva EMMA on Suomen suurin taidemuseo, joka esittelee kotimaista ja kansainvälistä modernismia, nykytaidetta ja designia. EMMA:ssa on vuosittain esillä kahdeksasta kymmeneen näyttelyä sekä laaja ja monipuolinen tapahtumatarjonta.

EMMA:n pääsylipuista saat neljän euron alennuksen Heymon avainkorttikoteloa näyttämällä.

Ahertajantie 5, 02070 Espoo

Vesiurheilukeskus Laguuni

Vesiurheilukeskus Laguuni sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä Heymosta ja sinne on kiva kävellä merenrantaa pitkin.

Laguuni pitää sisällään mm. jättimäisen vesipuiston, kaksi wake-rataa, upeat melonta- ja sup-puitteet. Lisäksi voit vuokrata sähköpyöriä. Laguunin kesäkausi käynnistyy toukokuussa.

Keilalahdentie 8, 02150 Espoo

Kysy lisää vinkkejä Fixereiltämme!

Fixerimme ovat sinua varten ja annamme aina mielellämme vinkkejä lähiseudun trendikkäimmistä vierailukohteista ja parhaista ravintoloista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen Heymo 1 -hotelliin ja kaupunkiin hotellin seinien ulkopuolella!