Hae varaus

Tervetuloa Original Sokos Hotel Alexandraan

Olet­pa jär­jes­tä­mäs­sä isoa tai pien­tä ko­kous­ta, ta­pah­tu­maa tai juh­laa, Jy­väs­ky­län mo­ni­puo­li­sin ko­kous­ho­tel­li Ori­gi­nal Sokos Hotel Alexan­dra tar­jo­aa aina tar­pei­sii­si rää­tä­löi­dyn rat­kai­sun.

Alexandrassa on suuri ammattilaisten joukko pitämässä huolta, että asiakkaiden vierailusta tulee onnistunut. Hotellipäällikkö Leena Lehosmaa sekä ravintolapäälliköt Saana Aittolampi ja Saara Tani kehittävät yhdessä tiimiensä kanssa toimintaa aktiivisesti eteenpäin. Yhteistyössä he huolehtivat myös siitä, että jokainen talon tapahtuma ja kokous järjestetään suurella sydämellä – hyvää palvelua unohtamatta.

"Panostamme niin toimiviin puitteisiin kuin yksityiskohdatkin huomioivaan hyvään palveluun. Teemme hyvää yhteistyötä läpi talon, jotta asiakkaamme voivat helposti hyödyntää vierailunsa aikana kaikkia palveluitamme", kertoo Lehosmaa.

Toiminta on hiottu vastaamaan asiakkaiden toiveisiin. Alexandrassa vieraileva voi aloittaa päivänsä aamupalalla, kokoustaa räätälöidyn tarjoilun kera ja nauttia illallisesta hotellin ravintolassa ennen rentouttavia unia.

"Tänä vuonna panostamme entistä enemmän kokoustarjoiluihin. Monipuoliset tarjoilumme koostuvat paikallisista tuotteista, itsetehdyistä herkuista ja toiveiden mukaan suunnitelluista menuista. Räätälöimme tarjontaamme aina asiakkaiden toiveiden mukaan", avaa Aittolampi.

"Yrityksen päivä voi sisältää aamupalan, kokoustarjoilut ja illallisen ravintola Jalossa tai Frans & Sandrassa. Jalo-klubilla voi järjestää myös jatkot omalla porukalla, klubiin on mahdollista saada bändi ja omat tarjoilut baarin kera", Tani vinkkaa.

Luvassa 100 x parempi hotellikokemus

Keväästä alkaen vierailijoille on tarjolla yhä laajemmat palvelut, kun Alexandran mittava uudistus valmistuu. Syksyllä 2023 alkaneessa uudistuksessa päivitetään 102 hotellihuonetta, saunaosasto sekä rakennetaan kuntosali, valmiista päästään nauttimaan keväällä.

Kokonaisuudesta on tulossa harmoninen ja Alvar Aallon muotoilukielestä vaikutteita ottava. Huomioimme erityisen hyvin perheet ja sporttiryhmät. Olemme saamassa mielettömän tyylikkään kokonaisuuden, jonka valmistumista odotamme kaikki innolla, iloitsee Lehosmaa.

Uusi kuntosali ja sen monipuoliset laitteet tulevat tarjoamaan mahdollisuuden pitää huolta hyvinvoinnistaan vierailun aikana. Tarjolla on nykyaikaiset kuntosalilaitteet ja hyvinvointinurkkaus, josta löytyy muun muassa joogamattoja, vastuskuminauhoja ja puolapuut kevyempään harjoitteluun.

Alexandra on avoinna koko uudistustyön ajan. Rakennustyöt pyritään toteuttamaan niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä hotellin asiakkaille.

Me olemme Alexandra

Päälliköt ovat yhtä mieltä siitä, että töitä on helppo tehdä Alexandran asiakas edellä, kun on toimiva yhteistyö työkavereiden kesken.

"Emme koskaan mieti, miksi joku asia on vaikeaa tai hankalaa, mietimme kuinka sen saa onnistumaan. Jalostamme yhdessä ideoita rohkeasti ja ennakkoluulottomasti", Tani iloitsee.

"Kollegoilta saa aina apua ja tukea omaan työhön. Monesti pelkkä asioiden ääneen puhuminen auttaa. On mahtavaa tehdä töitä tällä porukalla. Emme ole erillisiä osastoja, yhdessä me olemme Alexandra", Aittolampi ja Lehosmaa päättävät.