Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Vattenkokare, Bord

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer. Alla rummen är inredda med utrustning för strykning, två enkelsängar och rejäl arbetsyta. Den vackra utsikten över floden och den sobra skandinaviska inredningen ger rummet ett lugnande intryck.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Vattenkokare, Bord

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer med möjlighet att sätta in en extrasäng. Alla rummen är inredda med utrustning för strykning, två enkelsängar och rejäl arbetsyta. Den vackra utsikten över floden och den sobra skandinaviska inredningen ger rummet ett lugnande intryck.

Superior Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Bekvämt och rymligt Superior-rum för två personer. Rummet är inrett med utrustning för strykning, dusch och rejäl arbetsyta. Den vackra utsikten över floden ger sinnesro.

SuperiorX Twin

Trägolv, Endast dusch, Bastu, Vattenkokare, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Bekvämt och rymligt Superior-rum för två personer. Badrummet har egen bastu och dusch för avslappnande stunder. Enkelsängarna ger båda gästerna en avslappnande nattsömn. Rummet är inrett med platt-TV, utrustning för strykning och rejäl arbetsyta.

Standard Single

Sök lediga rum

Trevligt rum för en person med möjlighet att sätta in en extrasäng. Alla rum har dusch och rejäl arbetsyta. Den sobra skandinaviska designen ger ett lugnande intryck.