Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Smart double

Trägolv, Endast dusch, 140 cm Bed, Vattenkokare, Bord

Sök lediga rum

Den harmoniska stämningen i rummen får dig att trivas. Färgnyanserna, materialen och möblerna skapar en genomtänkt och sömlös inredningshelhet. Rummet har en 140 cm bred säng som kan bäddas för två. Fönstret vetter mot Asemakatu. Platt-tv 43” med Chromecast.

Standard Twin

Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Vattenkokare, Bord

Sök lediga rum

Ett trivsamt dubbelrum med allt som behövs för en god natts sömn. Våra dubbelrum har en vacker utsikt över Salo å. Två 100 cm breda sängar, i vilka du garanterat kan somna. Vid behov har en del av rummen även en minibar. Platt-tv 50” med Chromecast.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Vattenkokare, Bord

Sök lediga rum

Ett lämpligt stort rum för två, men vid behov rymmer rummet också en tredje resenär. Ett utmärkt alternativ även för familjer. Rummen har två rejäla 100 cm breda sängar och en stadig extrasäng med Familon Bonnel-fjädring (90x180 cm). Rummet har en vacker utsikt mot Salo å. Vid behov har en del av rummen även en minibar. Platt-tv 50” med Chromecast.

SuperiorX Twin

Trägolv, Endast dusch, Bastu, Vattenkokare, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Vad sägs om ett hotellrum med egen bastu, ett glas bubbel och ett lugnt veckoslut med en enda plan – att njuta? Här kan du lämna alla bekymmer! Rummet med bastu passar nygifta, par eller till exempel vänner som vill koppla av på fritiden. Rummet har två rejäla 100 cm breda sängar eller en 180 cm bred säng. Till utrustningen hör badrockar, tofflor, vattenkokare med tillbehör för kaffe, te och varm choklad, minibar samt ett bredare urval kosmetik i badrummet. Platt-tv 50” med Chromecast.
Mer information: Bastu

Superior Queen

Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Balkong, Vattenkokare, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Extrabekväm övernattning för till exempel nygifta eller dem som vill koppla av på fritiden! Balkongen där du kan avnjuta ditt morgonkaffe till en vacker vy över Salo å får det trivsamt kompakta rummet att kännas rymligare. Den lyxiga 160 cm breda kontinentalsängen garanterar en god nattsömn. Till utrustningen hör också badrockar, tofflor, vattenkokare med tillbehör för kaffe, te och varm choklad, minibar samt ett bredare urval kosmetik i badrummet. Platt-tv 43” med Chromecast.
Mer information: Balkong

Standard Queen

Trägolv, Endast dusch, Vattenkokare, Bord

Sök lediga rum

Våra Standard Queen-rum erbjuder en smidig övernattning. Rummet har en bekväm 160 cm bred säng med rejält med utrymme för en person eller passligt med utrymme för två. Rummens fönster vetter mot Asemakatu. Vid behov kan sängarna flyttas isär. En del av rummen har även en minibar. Platt-tv 43” med Chromecast.