Sök bokning

hotel-logo

Privat Bastu

Privat Bastu

Kom och njut av Sonaatti och Soolo och skruva upp värmen!

Från hotellets översta våning! Uppfriskande drycker kan beställas i förväg.

Vad kan vara festligare än att ha en trevlig middagsbjudning, julfest eller till och med födelsedagsfest i hotellets egen bastu! Ni kan tillbringa en trevlig kväll i vår varma och mysiga bastu. Du kan beställa rätter enligt din smak från vårt bastupaket. Vi kommer att ha allt klart för dig innan du anländer. Så här är en bra lösning för en kväll ute.

Om ditt bastupaket även inkluderar middag rekommenderar vi att du bokar ett bord för ditt sällskap på Rikala Bar & Grill.

Sonaatti & Soolo

Sonaatti - Basturummet består av ett mötesbord för 8 personer, ett pentry, en soffgrupp och en bastuavdelning. Upp till 20 personer kan sitta vid borden. Takterrassen nås via bastun och erbjuder en magnifik utsikt över takåsarna. 360 graders panorama.

Soolo - Lämplig för grupper på 1-6 personer. Det kompakta basturummet är kompakt och har en soffgrupp med omklädningsrum, en toalett och en bastuavdelning. Här kan du njuta av en bastu med en mindre grupp!

Båda rummen är utrustade med trådlöst Wi-Fi, TV/monitor, vilket är praktiskt för möten.

Bastupaketet består av hyra av mötesrum och catering. Drycker och snacks kan väljas av er. Vi skapar gärna ett bastupaket som passar dina behov.

Erbjudanden direkt från hotellets reception,

rikala.salo@sokoshotels.fi

+358 2 7744100