Hem

Sök bokning

hotel-logo

Med barn

content-page-hero-image

Med barn i Salo

I Salo finns det mycket att göra för hela familjen. På sommaren erbjuder stadskärnan och närområdet parker, lekplatser och stränder för både barn och vuxna.

"I Salo finns det mycket att göra för hela familjen. På sommaren erbjuder stadskärnan och närområdet parker, lekplatser och stränder för både barn och vuxna."

Hotelltjänster för familjer med barn:

  • I hotellobbyn med mikrovågsugn och kylskåp i de flesta rummen
  • Barnens egen meny - Restaurang Rikala Bar&Grill
  • Hotellet har ett kombinationsrum för en större familj
  • Sängar, barnsängar och barnsängar (+potta) på rummet vid behov
  • Citycyklar (vuxenstorlek) finns att hyra beroende på säsong
  • Frisbee-Golfrullar finns att hyra från vår reception.

Salo erbjuder också upplevelser för hela familjen i stadens centrum. Salo idrottspark erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Den gröna omgivningen inbjuder människor i alla åldrar att röra på sig och koppla av. De minsta kan leka i familjeparken med byggnadsställningar, gungor och en tillgänglig lekplats.

För aktiviteter året runt kan hela familjen njuta av Salo simhall. Salo simhall ligger i Salo idrottspark, alldeles intill golfbanan och Salohallen. Simhallen har en barnbassäng, en terapibassäng, en underhållningsbassäng, en kallbassäng, en dykbassäng, en tävlingsbassäng, ett gym och ett sportrum.

I närheten av hotellet finns också en trafikpark som är öppen under sommaren. Trafikparken ligger på gångavstånd från hotellet, ca 500 meter. Du kan bekvämt promenera längs stranden av floden Salon.

Vuohensaari Camping ligger på Vuohensaari, en ö utanför Salo. I det havsnära landskapet finns ett campingområde, inkvartering, café-restaurang, naturstig, lekplats, badstrand, minigolfbana (18-hålsbana godkänd av International Minigolf Federation) och mycket annat som gör det värt att stanna till eller stanna längre.

För barn och ungdomar finns det badstränder och en skatepark i sportparken. På vintern finns det även underhållna skridskobanor i centrumets omgivningar. Teknikentusiaster kan lära sig mer om Salos elektronikindustri på Electronica Museum.

Teijo nationalpark är en utmärkt plats för barnfamiljer. Ni kan promenera tryggt på de markerade lederna och ta en paus för att grilla korv och beundra naturen. I Teijo-området finns också olika uthyrningstjänster för utrustning, nationalparksrådgivning och guidade naturturer. Äldre barn kan prova på "liftcykling" i Meri-Teijo Bike Park.

På vintern rekommenderar vi Teijo Action Park för familjer som är intresserade av vintersport. En kort bilresa från Salo, gratis och enkel parkering precis vid foten av backarna och billiga liftbiljetter säkerställer att skidåkning är lätt även på vardagskvällar.

Och det finns mycket att göra i Teijo byarna även efter en dag i backen!

På vardagar går en buss från Salo varje timme, tidtabeller finns tillgängliga från Matkahuolto.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt aktiviteter för just din familj! Fråga gärna på vår.