Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Parkering

Gratis parkering på gatunivå, på taket och på granntomten. Förutom de gratis parkeringsplatserna kan du också använda de låsbara elstolparna på innergården för 10 € / dag - för uppvärmning och laddning!

Det är lätt att komma till Salo med egen bil, parkering är gratis. Parkering finns på hotellets innergård, på takterrassen och på den stora sandiga tomten bredvid hotellet.

Förutom de gratis parkeringsplatserna kan du också använda de låsbara elstolparna på innergården för 10 € / dag - för uppvärmning och laddning! Nära hotellets entré finns också en INVA-parkeringskub, för personer med nedsatt rörlighet och aktivitet.

Värmarna finns på vårt hotells parkeringsplats på innergården. Möjlighet att låna en timer för att värma din bil. Begränsat antal timers.

Du kan få nyckeln till värmestolpen i vår reception.

Elstolpen har en kontinuerlig ström (16A 230V) / PHILIPS Pike Pro 2A V - även lämplig för laddning av din bil, med rätt effektutgång från din bil. Om du är osäker på hur du ska ladda din bil, ta gärna reda på det innan du ansluter till elstolpen. Kom ihåg att kontrollera anslutningen och lås alltid temperaturstolpen när den används, så att strömkabeln också är säkert ur vägen för eventuella barn / fotgängare.

Begränsat antal parkeringsplatser tillgängliga - vi gör inga bokningar på hotellet.

För mer information, vänligen kontakta vår reception, vi hjälper gärna till!