Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Rikala

"Vid bron och på torget – alltid har man gjort affärer!"

Original Sokos Hotel Rikala ligger i centrala Salo intill torgets vimmel vid åstranden och gågatan.

Den harmoniska stämningen i rummen får dig att trivas. Färgnyanserna, materialen och möblerna skapar en genomtänkt och sömlös inredningshelhet. I rummens Familon-sängar kan du njuta av en perfekt nattsömn. I rummen finns det gott om avställningsytor för ditt bagage och rejält med utrymme för att hänga kläder.

Visste du förresten?

I den renoverade och trivsamma hotellfoajén kan du avnjuta en kopp kaffe eller te! Lobby Bar är ett lämpligt ställe att koppla av ensam eller med vänner, dricka ett glas bubbel före samkväm eller titta in för en sängfösare. Från lobbyshoppens urval kan du köpa läsk samt salta och söta snacks dygnet runt. Våra tre parkeringsområden alldeles intill hotellet är tillgängliga gratis för dig.

Vår restaurang Rikala Bar&Grill bjuder på äkta smaker i en avslappnad och elegant miljö. Portionerna lagas manuellt och med kärlek från början till slut.

Vare sig du behöver beställa taxi, hitta en stadskarta eller har glömt din tandborste – kom till hotellreceptionen så hjälper vi dig!

Kom gärna och kika in, det tycker vi är kul – önskar Rikalas flickor och pojkar!

location
Asemakatu 15 24100, Salo
Asemakatu 15
24100, Salo
parking
puhelin
fax
+358 2 7333 188

Kundrespons

Jag var tvungen att omboka hotellrummet två gånger och varje gång gick det smidigt! Jag har varit på Rikala ett antal gånger och har alltid känt mig välkommen! Förra året föreslog receptionisten att min dotter och jag skulle kunna ta ett bastubad vilket vi gjorde och vi hade hela bastun och gillesstugan för oss själva, det var jättelyxigt! Nu hade jag möjligheten att göra på samma sätt och njöt lika mycket som förra gången! Tack! Förra året fick vi ett av de få renoverade rum, det var också trevligt. Nu är ju hela hotellet renoverat så det är fräscht och snyggt, redan då man kommer in i aulan. Hotellfrukosten var också på alla sätt utmärkt och personalen var glad och hjälpsam! Det bjöds på lokala läckerheter som verkligen smakade utmärkt! Själva restaurangen är också trivsam och mysig. Tack för en fin liten semesteravkoppling i dessa tider! Fin fortsättning på hösten!