Menu

Våra tjänster på sommaren 2021

 
ANKOMST
 
Parkeringsanvisningar hittas lätt från vår hemsida under "läge". Det är mest brådska vid receptionen kl. 15:00 då incheckningen börjar. Ifall ni anländer före kl. 15:00 till hotellet och rummet inte ännu är klart, kan väskorna lämnas gratis till hotellets förvaringsutrymme och bilen parkeras före incheckning.
 
 
FRUKOST
 
Frukost serveras i restaurang Central på andra våningen i Central byggnaden. Frukosten serveras måndag till söndag kl. 06:30-10:30. För att undvika trängsel vid restaurangen kommer vi då det behövs ta i bruk frukosten i intervall. I dessa fall frågar receptionen vid incheckning om önskemål angående frukost tiden och vi ger en lapp där det syns den valda frukosttiden. Vänligen observera att de sista timmarna oftast är de populäraste!
 
Vi har effektiviserat hygienåtgärderna på våra restauranger. Istället för frukost buffén kan man välja vår take away - frukostpåse. Take away frukosten ska beställas från receptionen kvällen innan.  
 
RESTAURANGERNA
 
Vår restaurang Frans & Nicole har öppet måndag till lördag. Vi rekommenderar att boka bord i förväg och det går lätt att göra bokningen via restaurangens hemsida. Irish Pub O'Malley's har öppet tisdag till lördag.
 
 
COFFEE BAR
 
Vid receptionen har vi vår Coffee bar som är öppet dygnet runt. Därifrån kan man köpa något smått att äta och dricka.
 
 
BASTU OCH GYM
 
Bastun och poolen är som normalt i bruk men vi har begränsat antalet personer på bastun. Easyfit gymmet är öppet som normalt med extra avgift.
 
 
JOPO-CYKLAR
 
Vi erbjuder våra kunder en möjlighet att låna cykel gratis för ett par timmar. Det går inte att boka cykel i förväg och vi har ett begränsat antal cyklar.
 
 
TIPS FÖR BARNFAMILJER
 
Från receptionen kan man låna spel och böcker upp till rummet. Fråga receptionen om Onni Oravas skattjakt! Frans & Nicole har en skild barnmeny.
 
 
UTCHECKNING
 
Utcheckning från hotellrummet är kl. 12:00. Vi rekommenderar att ta hand om rumsräkningen kvällen innan utcheckning för att undvika eventuell trängsel vid receptionen. Sen utcheckning kan ordnas mot extra avgift på 10€ / timme i mån av tillgång. 
 
 
SÄKERHETEN ÄR AV STÖRSTA VIKT TILL OSS
 
Hotellet och restaurangerna iakttar instruktioner och rekommendationer som har utfärdats av myndigheterna om hygien på grund av civid-19. Vår personal är instruerad om god handhygien och allmän hygien. Vi har effektiviserat städningen och hygienrutinerna på hotellet. Mer information om säkerhets- och hygienåtgärder finns här
 
Välkommen till Original Sokos Hotel Royal Vaasa!