Menu
Turun Osuuskauppa jälleen yksi innostavimmista työpaikoista
Turun Osuuskauppa jälleen yksi innostavimmista työpaikoista

Turun Osuuskauppa återigen en av de mest inspirerande arbetsplatserna

– Vi är glada över att resultaten av undersökningen av vår arbetsgemenskap har legat kvar på en hög nivå, även om de exceptionella tiderna under de senaste åren har varit en utmaning särskilt inom servicebranscherna. Det är mycket viktigt för oss att vår personal mår bra och har möjlighet att påverka frågor i sin egen arbetsgemenskap. Vi har målmedvetet utvecklat bland annat kanaler för växelverkan, påverkan och respons för personalen samt chefernas ledningsförmåga och jag tycker att detta nu kan ses i resultaten, säger Terhi Lautkankare, personaldirektör vid Turun Osuuskauppa.

Resultatet för Turun Osuuskauppa i den nyligen genomförda arbetsgemenskapsundersökningen fortsatte att stiga och resultatet var återigen handelslagets bästa resultat genom tiderna. Enligt årets resultat ser personalen likabehandling, rättvisa inom belöningar, klarhet i företagets beslut och samarbete mellan enheterna som starka sidor för Turun Osuuskauppa. Personalen har också ett starkt förtroende för ledningens beslutsförmåga. Undersökningen genomfördes i början av hösten och svarsprocenten uppgick till 84,4 procent.

– Det är verkligen fint att vi även i år får fortsätta bland de mest inspirerande arbetsplatserna i Finland. Framför allt är detta ett erkännande och ett tack till vår personal. De är med och bygger upp arbetsgemenskaper med god sammanhållning och människor som mår bra. Stort tack till alla TOK-anställda, sammanfattar Lautkankare.

På Turun Osuuskauppa arbetar nästan 2 400 personer inom handels- och servicebranschen, varav över 60 procent är yngre än 35 år. Hela personalen omfattas av bonuslön och åtnjuter S-gruppens mångsidiga personalförmåner.

Mer information:

Turun Osuuskauppa, Terhi Lautkankare, personaldirektör, tfn 010 764 4004