Menu
Original Sokos Hotel Koljonvirta

Ska vi cyckla i Idensalmi?

Original Sokos Hotel Koljonvirta har två Fat Bike-cyklar och två vanliga stadscyklar att låna ut. I Idensalmi finns ett mångsidigt utbud av cykelleder i stadsområdet och den närliggande terrängen. Från hotellets reception får du förutom en cykel och hjälm de bästa tipsen på cykelleder och en karta över Idensalmi. Det är tyvärr inte möjligt att boka en cykel på förhand.

Vill du ut och cykla i terrängen längs en mer utmanande cykelled? Den 11 kilometer långa terrängcykelleden vid Paloisvuori har rätt stora höjdskillnader, så leden är omväxlande och fysisk. Eller vill du hellre cykla i lugn och ro längs med en grusbelagd strandled? Då lönar det sig att ta med simdräkten om vädret tillåter, eftersom du stöter på ett par simstränder längs vägen.

Vi som jobbar i receptionen guidar dig gärna till de bästa cykellederna och vid behov får du en fickkarta över de närmaste lederna. Väl värt ett besök är också utan tvekan Jyväskylä universitets databas Lipas, som är en riksomfattande platsdatabas med motionsställen, friluftsleder och rekreationsområden. Databasen uppdateras kontinuerligt.

Ska vi gå?