Papperslös incheckning - fyll i resandeanmälan i förväg i appen

Papperslös incheckning - fyll i resandeanmälan i förväg i appen

Vi vill med hjälp av ständigt utvecklade digitala tjänster erbjuda våra kunder möjligheten till snabba, smidiga och säkra transaktioner. Sokos Hotels-kedjan introducerar som första i Finland elektronisk resandeanmälan på nya Original Sokos Hotel Tripla i Helsingfors.
 
De S-Card-kunder som använder sig av Sokos Hotels-applikationen är de första som får tillgång till den nya tjänsten. Online-incheckningstjänsten, som har använts sedan 2018, kompletteras nu med en förifylld elektronisk resandeanmälan. Det enda kunden behöver göra är komplettera formuläret med sin underskrift. 
 
Hotellchefen Hanna Riihimäki är särskilt nöjd över att de just i Original Sokos Hotel Tripla blir de första som kan erbjuda sina kunder elektronisk resandeanmälan. "Vi har många lojala kunder som redan känner till Triplas tjänster. Affärsresenären uppskattar smidig tillgång till rummet efter en arbetsdag eller resa. Den nya tjänsten är också snabb och minskar onödiga kontakter mellan våra kunder och vår personal."
 
Med en förifylld resandeanmälan behöver kunden endast hämta nyckeln i receptionen.
 
Tjänsten tillgänglig för våra stamkunder även på de övriga Sokos-hotellen i Finland. 
 
Innan din ankomst till hotellet:
  • Gör på ankomstdagen din Online-incheckning i appen
  • Komplettera den förifyllda resandeanmälan
  • Incheckningen är klar
  • Hämta din rumsnyckel i Online Check-in-punktens reception
 
Du kan ladda ner Sokos Hotels-appen från din egen appbutik. Du loggar in på applikationen med din S-kod. Om du inte ännu har en S-kod kan du skapa den här »