Menu
Övernatta på Sokos Hotel Vantaa och shoppa loss!
Övernatta på Sokos Hotel Vantaa och shoppa loss!

Övernatta på Sokos Hotel Vantaa och shoppa loss!

Du behöver inte fundera länge på vart du ska åka för att shoppa när du kollar in utbudet av butiker i Helsinki Outlet. Där finns 40 populära mode-, fritids- och lifestylebutiker, bland annat Hugo Boss, Halti, Guess, Gant, Tiger of Sweden, Marimekko, Timberland och Samsonite. Det finns också restauranger och kaféer i shoppingbyn, och i december 2019 öppnar en HopLop-äventyrspark för barn.

Alla butiker i Helsinki Outlet har förbundit sig att sälja sina produkter till priser som är minst 30 % lägre än normalpris året om.

Helsinki Outlet ligger i korsningen av Lahtisleden och Ring III. Shoppingbyn invigdes 1 november. Helsinki Outlet förväntas bli Nordens största outlet sett till antalet besökare. Målet är 2 miljoner besökare om året.

En härlig shoppingsemester börjar med att du bokar rum på Original Sokos Hotel Vantaa. Och underhållningen tar inte slut bara för att det blir kväll, på legendariska restaurang Tulisuudelma är det nämligen fullt ös ända in på småtimmarna. Där ordnas fartfyllda livekvällar med Finlands mest kända artister.

Utöver Helsinki Outlet finns det många andra intressanta besöksmål i närheten av hotellet, allt från vetenskapscentret Heureka till Helsingfors många sevärdheter.

Välkommen till Vanda!

Ta del av Helsinki Outlet >>