04.11.2016

HÖGSTA KVALITET INOM MATDESIGN

En komplett kabarékväll som du avnjuter med alla dina sinnen är det bästa sättet att spendera tid tillsammans med vänner eller kollegor, för att fira händelser eller komma bort från vardagliga bekymmer. Inför tältsäsongen dukas bordet på restaurang Merineitsi av kökschef Margus Tammpere. Eller snarare formges av honom.

När det gäller smak är det definitivt en gastronomisk upplevelse av världsklass. Utseendet på varje maträtt är också ett äkta konstverk där ingen komponent lämnas åt slumpen. Att vara en kulinarisk artist eller en matformgivare innebär att komponenterna måste passa ihop samt vara överraskande och läckra. Å andra bör tallriken vara utformad så att allt på den kan kombineras, hålla formen på maten och att rätten är som bäst precis när den serveras.

Á la carte'-smakupplevelserna varierar från estnisk hjort, silverlax från Alaska, estniska vaktlar till en ny form av en världsberömd dessert. Estlands bästa sommelierer har valt ut vinerna som serveras tillsammans med rätterna!

Estonian Dance Agencys revyteater Starlight Cabaret sköter revyprogrammet. Kristjan Kurm har satt ihop en föreställning som är tillägnad Estlands 100-årsdag och berättar en kvick, självironisk och rörande berättelse om kärlek och frihet, självständighet och envishet.

Starlight Cabarets dansare och sångsolisterna Irina Haak, Nele-Liis Vaiksoo, Kalle Sepp eller Bert Pringi. En stilistiskt  livfull revy som bjuder på olika uppträdanden, från balett och hip-hop till polka och rock och det kommer att finnas både duetter och en klassisk uppställning med kvinnor.

Boka dina biljetter här.