Menu
Låna en hotellcykel och ge dig ut för att utforska staden!

Ansvarsfull turism på hotell Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Ansvarsfullhet är tydligt i hela hotellet och vi vill göra miljövänliga val enkla för dig utan att kompromissa med din komfort. Ekologisk och lokal mat serveras på olika sätt med hänsyn till säsongens råvaror. Vi har valt miljömärkta tvättmedel för städning samt arbetsmetoder där vi använder vatten och kemikalier för att säkerställa renhet men ändå spara på miljön.
 
Vi lär vår personal om energibesparingsmetoder. Led-lampor, rörelsesensorer och instruktioner för att t.ex. fylla diskmaskinen korrekt gör att energibesparing är en del av hur vi arbetar.
 
Avfallssortering är en stor del av det dagliga arbetet för miljön. Vi sorterar och leder effektivt avfall för återanvändning eller vidare bearbetning. Vi har också velat investera i möjligheten för hotellgäster att enkelt återvinna avfall i hotellrummet. 
 
Vi rekommenderar ekologiskt vänliga färdmedel och vi berättar gärna om dom bästa tipsen i Åbo inom gångavstånd. Om du vill kan du också låna våra hotellcyklar och trampa iväg på egna äventyr runt vackra Åbo!
 
Vi vill att du ska välja miljövänligt boende som är lätt för dig och bekvämt för din vistelse.
 

Läs mer om Green Key-programmet HÄR