Menu

2021 års konferenshotell

Sokos Hotels har de senaste åren haft som uppdrag att skapa lyckliga stunder. Avsikten har varit att få människor att bli hänförda och falla pladask för hotellen och lämna hotellet lyckligare och på bättre humör än när de kom dit. 
 
Även vi på Original Sokos Hotel Vaakuna i Kouvola har länge satsat på att skapa lyckliga stunder. Vi kan stolt berätta att vi har lyckats med det. Som bevis på det utsågs Vaakuna i Kouvola till 2021 års bästa konferenshotell vid Sokos Hotels prisutdelning! Vi tackar för hedersbetygelsen och fortsätter att betjäna smidigt, uppmärksamt och med ett leende på läpparna.
 
---
 
Varje konferenslokal har ett eget tema. Konferensrummet Puu hedrar norra Kymmenedalens starka skogs- och pappersindustri och i Laku får du en god konferensstund med en förtjusande lakritstapet. För visst har du smakat på Finlands godaste lakrits Kouvolan lakritsi?
 
Betongtapeten i konferensrummet Betoni påminner om uttrycket "Allt möjligt trevligt av betong" som skämtsamt beskriver stadens arkitektur. I konferensrummet Voitto kan du koppla av före mötet genom att spela pingis. Idrottstemat fortsätter på väggarna genom att lyfta fram lokala idrottsstjärnor. Anu Pentik kommer från Kuusankoski och hennes influenser syns i inredningen i konferensrummet Pentik. Konferensrummet Puisto lyfter fram Kouvolas lummiga sida.
 
Utmärkta förutsättningar för större konferenser, möten och festen finns i Vaakunasalen. I anslutning till den prisbelönta bistron Frans & Rose finns även det intima mötesrummet Takkakabinetti som passar för allt från möten till dop.
 
Ett effektivt möte kräver även uppiggande pausgymnastik. Med spelet iWall i konferensaulan får man garanterat igång blodcirkulationen och mer energi till konferensdagen. Kunderna kan fritt använda iWall under hela konferensdagen.
 
Ett avslappnat möte kan även anordnas i våra förnyade bastulokaler som alla har en tilldragande bubbelpool. Även bastulokalerna har namn som betonar lokala företeelser då Kouvola är en stödjepunkt för spårtrafik. Raide 1 och 2 samt Sivuraide som även har en separat lokal för ett litet möte med mötesteknik. 
 
Välkommen hit för att hålla konferenser. Vi väntar på er!