Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt dubbelrum med allt som behövs för en god natts sömn. Rummet har två 100 cm breda sängar och i hotellets kuddmeny kan man för en tilläggsavgift välja till exempel en låg kudde. Rummet är utrustat med dusch, minibar samt strykjärn och -bräda. Under heta sommardagar är rummets separata luftkonditionering särskilt uppskattad!

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

I detta rum kan par eller hela familjer övernatta bekvämt. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa med gott om plats för upp till två barn. Badrummet har dusch, och i utrustningen ingår även minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Badkar

Sök lediga rum

Denna rumstyp lämpar sig utmärkt för familjer. Även idrottslag övernattar bekvämt i dessa rum, eftersom de är utrustade med en bäddsoffa med plats för en vuxen eller två barn. Sängarna är 100 cm breda. Badrummet har badkar, och i utrustningen ingår även minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Denna lyxigt inredda svit har en maffig 200 cm bred säng. Badrummet har belysning som växlar färg, vilket skapar stämning för den som vill ta sig ett skum- eller bastubad. Sviten har två tv-apparater och man kan fritt välja mellan den mjuka soffan eller sängen för att titta på tv. Till rumsutrustningen hör också badrockar, tofflor, källvatten, cd-spelare, kapselbryggare, vattenkokare med tillbehör för te och varm choklad, minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

SuperiorX Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

I detta trivsamma Exclusiverum med bastu är det skönt att koppla av efter arbetsdagens slut eller till exempel tillbringa bröllopsnatten. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng och möjlighet till extrasäng. Till utrustningen hör badrockar, tofflor, vattenkokare med tillbehör för kaffe, te och varm choklad, minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

SuperiorX Twin

Sök lediga rum

Detta Exclusiverum ligger smidigt nära gymmet och har egen bastu: vissa rum har infraröd bastu och vissa traditionell bastu. Rummet har separata motorsängar för optimal sovkomfort där sovställningen kan anpassas efter behov. Extra med detta rum är att det är utrustat med ribbstol och gymnastikboll som kan användas för stretching efter en lång arbetsdag. Till utrustningen hör också badrockar, tofflor, vattenkokare med tillbehör för kaffe, te och varm choklad, minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt enkelrum med allt som behövs för en god natts sömn. Den 140 cm breda sängen ger optimal sovkomfort och i hotellets kuddmeny kan man för en tilläggsavgift välja till exempel en ergonomisk kudde som hjälper en att sjunka in i en skön sömn och drömma vackra drömmar. I rumsutrustningen ingår dusch, minibar samt strykjärn och -bräda. Rummet har separat luftkonditionering som ger behaglig svalka under heta sommardagar.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Detta mycket rymliga Superiorrum har två sängar och möjlighet till extrasängar för upp till fyra barn. En del av rummen har planerats särskilt med hänsyn till behoven hos rörelsehindrade. I vardagsrummet kan man ostört ha ett mindre möte eller till exempel ordna en produktpresentation. Till utrustningen hör badrock för vuxna, tofflor, vattenkokare med tillbehör för kaffe, te och varm choklad, minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Detta rum kallas minisvit. Rummet har små lyxiga inredningsdetaljer som får vardagen att kännas som en fest. I den maffiga 200 cm breda dubbelsängen är det lockande att ta sovmorgon, även om det är jobbdag. Badrummet har stämningsfull belysning som växlar färg och en dusch som känns som skön regnskur. Rummet passar utmärkt till exempel för bröllopsnatten, och till utrustningen hör även badrockar, tofflor, vattenkokare med tillbehör för kaffe, te och varm choklad, minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.