Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt dubbelrum med allt som behövs för en god natts sömn. Rummet har två 100 cm breda sängar och i hotellets kuddmeny kan man för en tilläggsavgift välja till exempel en låg kudde. Rummet är utrustat med dusch, minibar samt strykjärn och -bräda. Under heta sommardagar är rummets separata luftkonditionering särskilt uppskattad!

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

I detta rum kan par eller hela familjer övernatta bekvämt. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa med gott om plats för upp till två barn. Badrummet har dusch, och i utrustningen ingår även minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Badkar

Sök lediga rum

Denna rumstyp lämpar sig utmärkt för familjer. Även idrottslag övernattar bekvämt i dessa rum, eftersom de är utrustade med en bäddsoffa med plats för en vuxen eller två barn. Sängarna är 100 cm breda. Badrummet har badkar, och i utrustningen ingår även minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Denna lyxigt inredda svit har en maffig 200 cm bred säng. Badrummet har belysning som växlar färg, vilket skapar stämning för den som vill ta sig ett skum- eller bastubad. Sviten har två tv-apparater och man kan fritt välja mellan den mjuka soffan eller sängen för att titta på tv. Till rumsutrustningen hör också badrockar, tofflor, källvatten, cd-spelare, kapselbryggare, vattenkokare med tillbehör för te och varm choklad, minibar, strykjärn och -bräda samt separat luftkonditionering.

SUPERIOR QUEEN TRIPLE

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett rum för två med en bekväm bäddsoffa och inredning i Kouvola-anda med Tykkimäki-, Repovesi- eller Pentik-tema. Smakfulla, moderna och ljusa färger, högklassiga ytmaterial och individuella lösningar. En touch av Pentik finns i inredningen i alla våra rum. Rummet har badkar, strykjärn, hårtork, platt-tv på 55 tum med chromecast-funktion, bankfack, minibar, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. En god sömn garanteras av Familons högklassiga sängkläder och precis lagom mjuka sängar.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt enkelrum med allt som behövs för en god natts sömn. Den 140 cm breda sängen ger optimal sovkomfort och i hotellets kuddmeny kan man för en tilläggsavgift välja till exempel en ergonomisk kudde som hjälper en att sjunka in i en skön sömn och drömma vackra drömmar. I rumsutrustningen ingår dusch, minibar samt strykjärn och -bräda. Rummet har separat luftkonditionering som ger behaglig svalka under heta sommardagar.

Standard Queen Quattro

Sök lediga rum

Ett rum med dubbelsäng och en rymlig våningssäng. Inredning i Kouvolaanda med Tykkimäki-, Repovesi- eller Pentiktema. Smakfulla, moderna och ljusa färger, högklassiga ytmaterial och individuella lösningar. En touch av Pentik finns i inredningen i alla våra rum. Rummen har strykjärn, hårtork, platt-tv i 43 tum med Chromecast-funktion, bankfack, kylskåp, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. En god sömn garanteras av Familons högklassiga sängkläder och precis lagom mjuka sängar.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Dubbelrum inredda i Kouvola-anda med Tykkimäki-, Repovesi- eller Pentik-tema. Smakfulla, moderna och ljusa färger, högklassiga ytmaterial och individuella lösningar. En touch av Pentik finns i inredningen i alla våra rum. Rummen har strykjärn, hårtork, platt-tv i 43 tum med Chromecast-funktion, bankfack, kylskåp, vattenkokare och trådlöst internet. Rummet har också egen luftkonditionering. En god sömn garanteras av Familons högklassiga sängkläder och precis lagom mjuka sängar.