Sök bokning

hotel-logo

Med Barn i Kouvola

Aktiviteter med barn i Kouvola

Tjänster för barnfamiljer.

Du kan låna brädspel och böcker i receptionen. Hotellet har också iWall som våra hotellgäster kan använda.

Nedan hittar du några tips på aktiviteter för hela familjen!

Tykkimäki nöjespark

I Tykkimäki nöjespark kan du börja äventyret i det legendariska Uppochnerhuset och roa dig med många saker på vägen till Orientexpressen! På Huvilaveti i Tykkimäki ordnas konserter med finländska toppartister för hela familjen. Tykkimäki nöjespark ligger 5,5 km från vårt hotell.

Tykkimäki Aquapark

I Aquapark finns en jättekul vattenrutschkana, bassänger för roliga vattenlekar och en 25 meters bassäng för motionssimmare. På området finns även bastu med omklädningsrum och ett restaurangområde med stora terrasser där du kan koppla av efter äventyren. Tykkimäki Aquapark ligger 5,5 km från vårt hotell.

Trafikparken

I parken Jaakonpuisto i Kouvola centrum finns en bana där du kan lära dig trafikregler och köra roliga trampbilar. Trafikparken ligger 1,2 km från vårt hotell.

Hampstaparken

Den nya lekplatsen i parken Keskuspuisto erbjuder mångsidiga lekmöjligheter för barn och motionsmöjligheter för alla åldrar. Du kan även träna i lekredskapen med hjälp av QR-koder och träningsvideorna Liikkuva Kouvola. Hampstaparken ligger 800 meter från vårt hotell.

Sportparken

En skejtpark i betong, gröna frisbeegolf-banor och ett vackert parklandskap bildar en harmonisk helhet i Kouvolas sportpark. Runt om sportparken finns en bobollsplan, den lokala ishallen Lumon Areena och Kouvola teater. Sportparken ligger 1,3 km från vårt hotell.

Modelljärnvägsmuseum

Modelljärnvägsmuséet i Kouvola centrum förevisar modelljärnvägens historia fram till moderna tider. VR:s trevliga gamla skolbyggnad inhyser bl.a. ett stort trätåg i skalan 11:25. Det tuffar omkring över huvudhöjd i en cirkel på 35 meter. Intressant är även Dieselloket 1:45 som kör uppochner och ett fantastiskt detaljerat stadslandskap. Modelljärnvägsmuséet ligger 700 meter från vårt hotell.

Discobowling

I Happy Bowling kan du discobowla bara för att ha roligt eller på blodigt allvar! Under tävlingens gång kan du njuta av något sött och salt i bowlingbaren. Bowlinghallen ligger en kilometer från vårt hotell.

Kouvola teater

Kouvola teater framför minst en pjäs för hela familjen varje år. År 2020 visas pjäsen Adalmiinan Helmi. Kouvola teater ligger en kilometer från vårt hotell.

Barnens teaterevenemang KUULAS

Festivalen ordnas en gång per år i maj och förenar olika teaterföreställningar och workshops för barn till en förtjusande helhet. Gatuteater på Kuusankoskitalos utomhusscen och internationella gästartister runt om i Kouvola är Kuulas höjdpunkter! Evenemanget riktar sig till hela familjen inklusive spädbarn och knattingar, och även ungdomar hittar godbitar i programutbudet.