Hem

Sök bokning

hotel-logo

Med Barn i Kouvola

content-page-hero-image

Aktiviteter med barn i Kouvola

Tjänster för barnfamiljer.

Du kan låna brädspel och böcker i receptionen. Hotellet har också iWall som våra hotellgäster kan använda.

Vårt hotell har flera familjerum, som du kan utforska här.

Nedan hittar du några tips på aktiviteter för hela familjen!

Tykkimäki Actionpark

På inomhuslekplatsen rör sig hela familjen tillsammans. I Weightless Space kommer dina fötter inte att stanna på golvet länge, svindlande gång och fantastiska spelstunder bland Skyskrapor, agility testas i Latvusto och Kusti och Kertus Home Planet.. Fast vad kul för alla åldrar!

Tykkimäki Actionpark ligger i Kouvola Prisma, 3,2 km från vårt hotell och serverar året runt. Lär känna Actionpark och kolla öppettider och ytterligare information här.

Tykkimäki nöjespark

I Tykkimäki nöjespark kan du börja äventyret i det legendariska Uppochnerhuset och roa dig med många saker på vägen till Orientexpressen! På Huvilaveti i Tykkimäki ordnas konserter med finländska toppartister för hela familjen. Tykkimäki nöjespark ligger 5,5 km från vårt hotell och har öppet på sommaren.

Ta en titt på Tykkimäkis öppettider och ta en titt på mer information här.

Tykkimäki Aquapark

I Aquapark finns en jättekul vattenrutschkana, bassänger för roliga vattenlekar och en 25 meters bassäng för motionssimmare. På området finns även bastu med omklädningsrum och ett restaurangområde med stora terrasser där du kan koppla av efter äventyren. Tykkimäki Aquapark ligger 5,5 km från vårt hotell och har öppet på sommaren.

Ta en titt på Aquapaks öppettider och ta en titt på mer information här.

Frisbeegolf

Det finns flera frisbeegolfbanor i Kouvola-området, så ta med dig skivorna på din hotellresa och bege dig till banan! Kolla in spåren här.

Stränder

Vad kan vara bättre en varm sommardag än att ta ett dopp i sött sjövatten! Det finns flera badstränder i Kouvola, varav den närmaste hotellet är Käyrälammi strand. Alla badstränder i Kouvola finns här.

Trafikparken

Pä sommaren i parken Jaakonpuisto i Kouvola centrum finns en bana där du kan lära dig trafikregler och köra roliga trampbilar. Trafikparken ligger 1,2 km från vårt hotell.

Hampstaparken

Den nya lekplatsen i parken Keskuspuisto erbjuder mångsidiga lekmöjligheter för barn och motionsmöjligheter för alla åldrar. Du kan även träna i lekredskapen med hjälp av QR-koder och träningsvideorna Liikkuva Kouvola. Hampstaparken ligger 800 meter från vårt hotell.

Fråga vår reception om fina lekplatser i våra närområden! :)

Du hittar även Kouvolas alla lekplatser här

Sportparken

En skejtpark i betong, gröna frisbeegolf-banor och ett vackert parklandskap bildar en harmonisk helhet i Kouvolas sportpark. Runt om sportparken finns en bobollsplan, den lokala ishallen Lumon Areena och Kouvola teater. Sportparken ligger 1,3 km från vårt hotell.

Modelljärnvägsmuseum

Modelljärnvägsmuséet i Kouvola centrum förevisar modelljärnvägens historia fram till moderna tider. VR:s trevliga gamla skolbyggnad inhyser bl.a. ett stort trätåg i skalan 11:25. Det tuffar omkring över huvudhöjd i en cirkel på 35 meter. Intressant är även Dieselloket 1:45 som kör uppochner och ett fantastiskt detaljerat stadslandskap. Modelljärnvägsmuséet ligger 700 meter från vårt hotell.

Discobowling

I Happy Bowling kan du discobowla bara för att ha roligt eller på blodigt allvar! Under tävlingens gång kan du njuta av något sött och salt i bowlingbaren. Bowlinghallen ligger en kilometer från vårt hotell.

Ta en titt på mer information här.


Kouvola teater

Kouvola teater framför minst en pjäs för hela familjen varje år. År 2020 visas pjäsen Adalmiinan Helmi. Kouvola teater ligger en kilometer från vårt hotell.

Barnens teaterevenemang KUULAS

Festivalen ordnas en gång per år i maj och förenar olika teaterföreställningar och workshops för barn till en förtjusande helhet. Gatuteater på Kuusankoskitalos utomhusscen och internationella gästartister runt om i Kouvola är Kuulas höjdpunkter! Evenemanget riktar sig till hela familjen inklusive spädbarn och knattingar, och även ungdomar hittar godbitar i programutbudet.