Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

En förnyad rosa klassiker med förtjusande service
 
Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola är ett mångsidigt stadshotell, där du kan ordna vilket evenemang som helst! Du får tillgång till en enastående personal och den avspända franska bistron Frans & Rose, tre bastur med bubbelbad samt ett gym. Vaakuna har stadens mångsidigaste mötes- och festlokaler. 
 
I Kouvola finns det massor att uppleva. Storslagna Kymmene älv, ståtliga Repovesi och förtjusande Mustila Arboretum är naturobjekt värda att uppleva! En fartfylld sommardag tillbringar du på nöjesfältet Tykkimäki och i Aquapark eller året runt i Actionpark.  Verla träsliperi och pappfabrik är ett världsarv där du får ta del av en intressant gammal industrimiljö.
 
Vaakunas lokaler förnyas som bäst. Då hotellrummen förnyats har inspiration hämtats från regionen. De mångsidiga motiven lyfter fram norra Kymmenedalen. Anu Pentik är uppvuxen i Kuusankoski och till hennes ära har vi rum med Pentik-tema. Naturen har tagits in i rummen med Repovesi-tema och i Tykkimäki-rummen har vi siluetten av Endeavour-maskinen på nöjesfältet.. 
 
Finland mest sympatiska hotell väntar på dig!
location
Hovioikeudenkatu 2 45100, Kouvola
Hovioikeudenkatu 2
45100, Kouvola
parking
puhelin
+358 107839101 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
fax
+358 5 8288 288