Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Solo Twin

Twin beds, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi

Sök lediga rum

Ett rymligt och ljust rum på 25 m2 med två sängar.
Solo lyfter Standard-rummets egenskaper till en ny nivå och det saknas varken plats eller ljus i Solo Twin-rummet. Njut av vackra färger, högklassiga material och unika inredningslösningar skapade av inhemska designers. Rummets unika fåtölj har skapats just för den här byggnaden.
När du övernattar i ett Solo-rum får du njuta av tre kuddar samt en maffig säng och sängkläder från Familon. Rummet har två separata 100 cm breda sängar.
Det rymliga badrummet har antingen en dusch eller ett badkar. Badprodukter från Rituals skämmer bort gästerna.

Solo King

King Bed, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi

Sök lediga rum

Ett rymligt och ljust rum på 25 m2 med dubbelsäng.
Solo lyfter Standard-rummets egenskaper till en ny nivå och det saknas varken plats eller ljus i Solo King-rummet. Njut av vackra färger, högklassiga material och unika inredningslösningar skapade av inhemska designers. Rummets unika fåtölj har skapats just för den här byggnaden.
När du övernattar i ett Solo-rum får du njuta av tre kuddar samt en maffig dubbelsäng och sängkläder från Familon.
Det rymliga badrummet har antingen en dusch eller ett badkar. Badprodukter från Rituals skämmer bort gästerna.

Ultimate Solo King

Badrock och tofflor, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kapsel kaffemaskin, Bastu, Värdeskåp, Soffa, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi, King Bed

Sök lediga rum

En fantastisk svit med egen bastu och sjöutsikt.
Den flotta Ultimate Solo-lägenheten har separata sov- och vardagsrum. Svitens inredning med högklassiga material skapar en elegant atmosfär. Fönstren sträcker sig från golv till tak och bjuder på en fantastisk utsikt över ett sjölandskap i Mellersta Finland.
I den här sviten njuter du av ett bastubad i egen bastu och Rituals lyxiga badprodukter. Efter bastun kan du vira in dig i en mjuk badrock och njuta av kalla drycker i lugn och ro. Två alkoholfria drycker från minibaren ingår i rumspriset.
Den breda sängen på 200 cm med Joutsens dunmjuka sängkläder ger en underbar nattsömn. Dröm sött och lyxigt!
En Cupsolo-kaffekokare samt badrock och -tofflor ingår i rummets utrustning.

Solo Triple

King Bed, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Badkar eller dusch, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi

Sök lediga rum

Ett rymligt och ljust rum på 25 m2 med en dubbelsäng och en extrasäng.
Njut av vackra färger, högklassiga material och unika inredningslösningar skapade av inhemska designers. Rummets unika fåtölj har skapats just för den här byggnaden.
Stora fönster släpper in mycket ljus i det rymliga rummet.
När du övernattar i ett Solo-rum får du njuta av tre kuddar samt en maffig dubbelsäng och lyxiga sängkläder från Familon. Vid behov bäddar vi ut extrasängen för ett barn eller en vuxen.
Det rymliga badrummet har antingen en dusch eller ett badkar. Badprodukter från Rituals skämmer bort gästerna.

Supreme Solo with Sauna

Badrock och tofflor, King Bed, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kapsel kaffemaskin, Bastu, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi

Sök lediga rum

Ett stort rum på 35 m2 med egen bastu, dubbelsäng och möjlighet till extrasäng.
Alla våra gäster njuter av stämningen i detta rum som inretts i en vacker färgskala med högklassiga material. Ett välgörande bastubad i den egna bastun gör hotellövernattningen lyxig.
Supreme Solo Triple-rummet har en maffig dubbelsäng och en extrasäng för ett barn eller en vuxen. Sängkläder från Joutsen fulländar en god natts sömn.
Rummet har en Cupsolo-kaffekokare och en platt-TV som du kan ansluta till din egen mediaenhet via den praktiska streamingenheten Chromecast. Två alkoholfria drycker från minibaren ingår i rumspriset.

Solo Up King

Badrock och tofflor, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kapsel kaffemaskin, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi, King Bed

Sök lediga rum

Ett lyxigt rum med dubbelsäng.
De luxuöst rymliga Solo Up King-rummen färdigställdes 2019 och bjuder på tidlös elegans. Här njuter du av skandinavisk inredning och en god natts sömn. Rummet på 25 m2 har en bred dubbelsäng (200 cm) och ett rymligt badrum med regndusch, Rituals badprodukter och badrockar.
Det här rummet bjuder på en nattsömn utan like. Bäddmadrassen främjar den ytliga blodcirkulationen och materialet formar sig efter din kropp. Välj den mest passande av de tre kuddarna och kryp ner under ett duntäcke från Joutsen. Sov gott!
Designern Joanna Laajistos vackra inredning har skapats med ekologiska och högklassiga material och möbler. Ett dagtäcke i linne, möbler av en lokal snickare och en harmonisk färgskala skapar en lugn stämning i rummet.
Solo Up King-rummen ligger på hotellets 3:e och 4:e våning. Rummet är utrustat med en Cupsolo-kaffekokare.

Ultimate Solo Terrace

Badrock och tofflor, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kapsel kaffemaskin, Bastu, Värdeskåp, Soffa, Hårtork, Minibar, Kaffe- och tekokare, Badkar och dusch, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi, King Bed, Balkong

Sök lediga rum

Svit i två våningar med fantastisk utsikt, bastu och design-badkar.
Terrace-rummet bjuder på oöverträffad lyx för familjesemestern eller en välbehövlig paus från vardagen tillsammans med vänner. Den stiliga 100 m2 stora svitens två våningar förenas med en spiraltrappa. En bred dubbelsäng finns på varje våning med madrasser som formar sig efter gästens kropp. Sängkläder från Joutsen garanterar en god natts sömn.
Svitens övre våning består av ett vardagsrum och en fantastisk spaavdelning med bastu och design-badkar för två personer.
Efter bastubadet får gästerna vira in sig i lyxiga badrockar och njuta av bastudrycker och en fantastisk stads- och sjöutsikt på svitens breda terrass. På svitens terrass kan man även följa med evenemangen på Lutakonaukio från första parkett.
Rummet är utrustat med Rituals badprodukter, en Cupsolo-kaffekokare och en 55 tums platt-TV som du kan ansluta till en egen mediaenhet via streamingenheten Chromecast. Två alkoholfria drycker från minibaren ingår i rumspriset.

Supreme Solo Twin

Twin beds, Badrock och tofflor, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kapsel kaffemaskin, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi

Sök lediga rum

Ett rymligt och lyxigt rum med två sängar och möjlighet till extrasängar för två barn. Vänligen bekräfta tillgängligheten av extrasängar genom att kontakta vår reception. Ett öppet rum på 35 m2 för dig som vill ha en lite lyxigare resa. Rummen finns i hotelldelen som färdigställdes 2019 och erbjuder en högklassig, skandinavisk inredning och en god natts sömn. Jordnära färger, naturmaterial och möbler av en lokal snickare skapar en stilig och rofylld atmosfär. Det här rummet bjuder på en nattsömn utan like. Rummet har två 100 cm breda sängar med madrasser som främjar den ytliga blodcirkulationen och material som formas efter gästens kropp. Välj den mest passande av de tre kuddarna och kryp ner under ett duntäcke från Joutsen. Sov gott! I badrummet skämmer du bort dig själv med en regndusch och Rituals badprodukter. Badrockar ingår i rumspriset, liksom en Cupsolo-kaffekokare och två alkoholfria drycker från minibaren. Dessa rum ligger på hotellets allergivänliga våningar (våning 5–8) och därför kan husdjur tyvärr inte övernatta i dessa rum.

Supreme Solo King

Badrock och tofflor, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kapsel kaffemaskin, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi, King Bed

Sök lediga rum

Ett rymligt och lyxigt rum med duppelsäng och möjlighet till extrasängar för två barn. Vänligen bekräfta tillgängligheten av extrasängar genom att kontakta vår reception. Ett öppet rum på 35 m2 för dig som vill ha en lite lyxigare resa. Rummen finns i hotelldelen som färdigställdes 2019 och erbjuder en högklassig, skandinavisk inredning och en god natts sömn. Jordnära färger, naturmaterial och möbler av en lokal snickare skapar en stilig och rofylld atmosfär. Det här rummet bjuder på en nattsömn utan like. Madrassen i den 200 cm breda dubbelsängen främjar den ytliga blodcirkulationen och materialet formas efter gästens kropp. Välj den mest passande av de tre kuddarna och kryp ner under ett duntäcke från Joutsen. Sov gott! I badrummet skämmer du bort dig själv med en regndusch och Rituals badprodukter. Badrockar ingår i rumspriset, liksom en Cupsolo-kaffekokare och två alkoholfria drycker från minibaren. Dessa rum ligger på hotellets allergivänliga våningar (våning 5–8) och därför kan husdjur tyvärr inte övernatta i dessa rum.

Solo Up Twin

Twin beds, Badrock och tofflor, Familon Solo sömnupplevelse, Chromecast, Strykjärn och strykbräda, Kapsel kaffemaskin, Värdeskåp, Hårtork, Minibar, Endast dusch, Kaffe- och tekokare, Reglerbar luftkonditionering i rummet, Tre kuddar i olika storlekar, TV, Wifi

Sök lediga rum

Ett lyxigt rum med två sängar.
De luxuöst rymliga Solo Up Twin-rummen färdigställdes 2019 och bjuder på tidlös elegans. Här njuter du av skandinavisk inredning och en god natts sömn. Rummet på 25 m2 har två sängar (100 cm) och ett rymligt badrum med regndusch, Rituals badprodukter och badrockar.
Det här rummet bjuder på en nattsömn utan like. Bäddmadrassen främjar den ytliga blodcirkulationen och materialet formar sig efter din kropp. Välj den mest passande av de tre kuddarna och kryp ner under ett duntäcke från Joutsen. Sov gott!
Designern Joanna Laajistos vackra inredning har skapats med ekologiska och högklassiga material och möbler. Ett dagtäcke i linne, möbler av en lokal snickare och en harmonisk färgskala skapar en lugn stämning i rummet.
Solo Up King-rummen ligger på hotellets 3:e och 4:e våning. Rummet är utrustat med en Cupsolo-kaffekokare.