Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Solo tar standardrummens kvalitet till en helt ny nivå. De rymliga Solo-rummen är inredda med produkter från finska designers. En modern och harmonisk stämning skapas genom ljusa färger, material av högsta klass och unika lösningar. Varje rum är dessutom inrett med luftkonditionering, minibar, säkerhetsskåp, strykjärn och strykbord. I varje rum finns en 40-tums platt-TV. Rummen har två enkelsängar och badrum med antingen dusch eller badkar.

Solo King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Solo tar standardrummens kvalitet till en helt ny nivå. De rymliga Solo-rummen är inredda med produkter från finska designers. En modern och harmonisk stämning skapas genom ljusa färger, material av högsta klass och unika lösningar. Bland bekvämligheterna i rummet märks luftkonditionering, minibar, säkerhetsskåp, strykjärn och strykbord. I varje rum finns en 40-tums platt-TV. Rummen har dubbelsäng och badrum med antingen dusch eller badkar.

Ultimate Solo King

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den magnifika Ultimate Solo är en riktig pärla till svit med sina 65 kvadratmeter och separat sovrum och vardagsrum. King Size-dubbelsängen uppfyller dina kungliga drömmar och de moderna golv till tak-fönstren ger underbar utsikt över sjön. Den sköna och avslappnande bastuupplevelsen kompletteras med mjuka morgonrockar och badrumsbekvämligheter av högsta klass. Bland bekvämligheterna i rummet märks också luftkonditionering, säkerhetsskåp, strykjärn, strykbord och en Cupsolo-kaffemaskin. I varje rum finns en 55-tums platt-TV.

Solo Triple

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Solo tar standardrummens kvalitet till en helt ny nivå. De rymliga Solo-rummen är inredda med produkter från finska designers. En modern och harmonisk stämning skapas genom ljusa färger, material av högsta klass och unika lösningar. Bland bekvämligheterna i rummet märks luftkonditionering, minibar, säkerhetsskåp, strykjärn och strykbord. I varje rum finns en 40-tums platt-TV. Rummen är inredda med dubbelsäng och det finns möjlighet att sätta in en extrasäng. Badrummen är försedda med antingen dusch eller badkar.

Supreme Solo with Sauna

Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Eleganta Supreme Solo ger dig en unik hotellvistelse. Stora rum på 35 kvadratmeter med modern utrustning, finsk design, mjuka morgonrockar, särskilt utvalda badrumsbekvämligheter och en modern bastu skänker dig en lyxig upplevelse. Supreme Solo Triple-rummen är inredda med en bred dubbelsäng och en enkelsäng. Bland bekvämligheterna i rummet märks också luftkonditionering och säkerhetsskåp, strykjärn, strykbräda och Cupsolo-kaffemaskin. I varje rum finns en 40-tums platt-TV.

Solo Up King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Alla rum i den utvidgade delen av hotellet som blir klar sommaren 2019 representerar skandinavisk, tidlös och modern lyx. Rumsinredningen består av högklassiga material och dämpade färgnyanser. Materialen utgörs av äkta ek (golv och fast inredning) och mörk granit med matt yta. Textilerna präglas av naturmaterial, såsom lin och ylle. Solo Up-rummet på cirka 25 kvadratmeter har ett rymligt badrum med dusch. Solo Up King har en bred dubbelsäng. Rummet har också minibar, bankfack, strykjärn och -bräda, justerbar luftkonditionering, Cupsolo-kaffekokare samt badrockar och -tofflor. I varje rum finns en 55-tums platt-TV.

Ultimate Solo Terrace

Dubbelsäng 180 cm, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Alla rum i den utvidgade delen av hotellet som blir klar sommaren 2019 representerar skandinavisk, tidlös och modern lyx. Rumsinredningen består av högklassiga material och dämpade färgnyanser. Materialen utgörs av äkta ek (golv och fast inredning) och mörk granit med matt yta. Textilerna präglas av naturmaterial, såsom lin och ylle. Ultimate-rummen på cirka 100 kvadratmeter har två våningar och erbjuder exceptionell lyx på familjesemestern eller avkoppling för bekanta par. I vardera våningen som förenas av en spiraltrappa finns en två meter bred dubbelsäng och badrum. I nedre våningen finns dessutom bastu och i övre våningen ett vardagsrum. På balkongen som är lika bred som lägenheten kan man beundra vyer över både staden och insjön eller följa med livet på Lutakonaukio. Rummet har minibar, bankfack, strykjärn och -bräda, justerbar luftkonditionering, Cupsolo-kaffekokare samt badrockar och -tofflor. I varje rum finns en 55-tums platt-TV.

Supreme Solo Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Alla rum i den utvidgade delen av hotellet som blir klar sommaren 2019 representerar skandinavisk, tidlös och modern lyx. Rumsinredningen består av högklassiga material och dämpade färgnyanser. Materialen utgörs av äkta ek (golv och fast inredning) och mörk granit med matt yta. Textilerna präglas av naturmaterial, såsom lin och ylle. Supreme-rummet på cirka 35 kvadratmeter har mycket utrymme för avkoppling vare sig du är på arbetsresa eller semester tillsammans med familjen. Rummet har ett rymligt badrum med dusch. Supreme Solo Twin har två separata sängar. Rummet har också minibar, bankfack, strykjärn och -bräda, justerbar luftkonditionering, Cupsolo-kaffekokare samt badrockar och -tofflor. . I varje rum finns en 55-tums platt-TV.

Supreme Solo King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Alla rum i den utvidgade delen av hotellet som blir klar sommaren 2019 representerar skandinavisk, tidlös och modern lyx. Rumsinredningen består av högklassiga material och dämpade färgnyanser. Materialen utgörs av äkta ek (golv och fast inredning) och mörk granit med matt yta. Textilerna präglas av naturmaterial, såsom lin och ylle. Supreme-rummet på cirka 35 kvadratmeter har mycket utrymme för avkoppling vare sig du är på arbetsresa eller semester tillsammans med familjen. Rummet har ett rymligt badrum med dusch. Supreme Solo King har en bred dubbelsäng. Rummet har också minibar, bankfack, strykjärn och -bräda, justerbar luftkonditionering, Cupsolo-kaffekokare samt badrockar och -tofflor. I varje rum finns en 55-tums platt-TV.

Solo Up Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Alla rum i den utvidgade delen av hotellet som blir klar sommaren 2019 representerar skandinavisk, tidlös och modern lyx. Rumsinredningen består av högklassiga material och dämpade färgnyanser. Materialen utgörs av äkta ek (golv och fast inredning) och mörk granit med matt yta. Textilerna präglas av naturmaterial, såsom lin och ylle. Solo Up-rummet på cirka 25 kvadratmeter har ett rymligt badrum med dusch. Solo Up Twin har två separata sängar. Rummet har också minibar, bankfack, strykjärn och -bräda, justerbar luftkonditionering, Cupsolo-kaffekokare samt badrockar och -tofflor. I varje rum finns en 55-tums platt-TV.