Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Parkering

Avgift för våra gäster 16 €/dygn.

Vi rekommenderar parkering i parkeringshuset Paviljonki 2, Uno Savolan katu 6. Från planen -1 samt 3 direkt förbindelse till hotellet.

På området finns även parkeringshuset Paviljonki 1 med infarten från Satamakatu 3. Därifrån finns det ingen direkt förbindelse till hotellet, men parkeringshuset ligger i omedelbar närhet av hotellet. Parkeringsavgifterna till båda parkeringshusen kan betalas såväl i biljettautomaterna som i hotellets reception.

Både i parkeringshall P1 och P2 kan du också betala avgiften med den behändiga Moovy-appen. För dem som har laddat ner appen öppnas bommarna vid in- och utfarten på basis av registernumret och avgiften debiteras direkt på det betalkort som registrerats i appen. Om du inte vill betala parkeringsavgiften med Moovy-appen, välj Fordon-menyn i appen och avaktivera funktionen för kameraidentifiering. Det här bör göras innan du åker fram till bommen så att Moovy inte aktiveras.

Vid Solo Sokos Hotel Paviljonki finns det närmaste laddningsstället (VÄRE) för elbilar i Paviljonki P1-hallen. Du hittar andra laddningsställen i staden här.

Den högsta tillåtna fordonshöjden är 215 cm i Paviljonki 2 och 210 cm i Paviljonki 1. Om din bil är för hög till parkeringshusen, kan du parkera den på parkeringsplatsen i hamnen. Vänligen iaktta att parkeringsavgifterna i så fall inte kan betalas på hotellet utan de måste betalas i biljettautomaten enligt de gällande priserna.