Hem

Sök bokning

hotel-logo

Frukost

content-page-hero-image

Solo-frukost

Frukosten är dagens bästa måltid! Hämta andan lite och kom och avnjut en underbar Solo-frukost i Trattoria Aukio på andra våningen. Solo-frukosten är en njutning för alla sinnen.

Frukosten serveras mån–fre kl. 6.15-10 och helger kl. 7.30–12.

Solo-frukosten är en njutning för alla sinnen. Vår unika frukost skapas av nybryggt kaffe, nygräddade bakverk, mångsidiga närproducerade produkter och vår charmerande personal. Hos oss serveras ditt kaffe till bordet just som du vill ha det. Eller föredrar du te? I vårt sortiment finns många högklassiga alternativ av bryggt te.

Vi har valt ut säsongens bästa närproducerade produkter just för dig. Skäm bort dina smaklökar med den friska jordgubbs-rabarbersaften från Ylä-Porkkala gård och njut av Miriams söta paj som efterrätt. På sommaren kan du även hitta färska jordgubbar i frukostbordet.

Vi vill säkerställa att alla får en bra och mättande start på dagen, så i vår frukost ingår ett rikligt urval även för dom som följer en specialdiet.

Även finsmakare som inte bott på hotellet är varmt välkomna att njuta av vår frukost. För utomstående kunder är priset för frukosten 25 euro och genom att visa upp S-förmånskortet är priset 21 euro. Vi rekommenderar att du gör en bordsreservering särskilt under helger. Boka bord här eller per telefon 010 7851110 eller via e-post trattoria.aukio@sok.fi.