Sök bokning

hotel-logo

Med barn

Med barn

Hjärtligt välkommen våra små gästerna!

Hjärtligt välkommen våra små gästerna!

Onni Ekorre bjuder in barnen för att leka i hotellets mysiga lekrum! Det mångsidiga lekrummet är fullt av roliga aktiviteter för barn och barnasinnade. Det tar lätt en timme eller två att leka med de jättelika byggklossarna, målarböckerna, klätterställningarna och de olika leksakerna. Bordsfotbollspelet är dock lekrummets absoluta favorit, både bland barn och vuxna! Du kan låna böcker och brädspel från receptionen.

I lekrummet finns också ett barnskötrum samt en mikrovågsugn för uppvärmning av barnmat. I barnskötrummet finns även blöjor om de egna glömdes hemma. Vårt lekrum är öppet varje dag kl. 6.30–22.00.

Sommartid erbjuder Jyväskylä massor av aktiviteter för barnfamiljer – och man behöver inte åka långt för att hitta dem! Eftersom Lutakko simstrand ligger alldeles intill Paviljonki är det bara ett stenkast till en uppfriskande simtur. Tillbringa sommardagen i hamnen och njut av glass och gårdslekar vid hamncaféet. Du kan låna Mölkky-spelet and andra spel från receptionen! Kom också ihåg favoriterna bland de yngsta: Viitaniemi trafikpark, Mäki-Mattis familjepark och Mellersta Finlands flygmuseum.

På vintern är favoritaktiviteten naturligtvis snölekar! Stadens bästa pulkabackar finns i Laajavuori och Halssila skidområde – kom ihåg att ta med dig grillkorv för på båda ställen finns en kåta med lägereld. Små och lite större alpina skidåkare kan åka ner för backarna i Laajavuori både med snowboard och slalomskidor, för nybörjarna finns skidlektioner tillgängliga. Det finns skridskobanor utomhus åtminstone vid Puistokoulu-skola samt vid bostadsområdet i Suuruspää.

Läs Visit Jyväskylä Region för mera tips för barnfamiljer! https://visitjyvaskyla.fi/en/with-the-kids/

Behöver ni barnomsorgshjälp under ert besök? Mannerheims Barnskyddsförbund erbjuder hjälp med barnomsorgsrelaterade frågor. Mer information kan fås från hotellets reception, och ni kan göra er bokning här.