Hae varaus

Original Sokos Hotel Alexandra
Original Sokos Hotel Alexandra

Kaupunkihotelli täynnä elämää

Original Sokos Hotel Alexandra on vieraanvarainen ja tunnelmallinen levähdyspaikka keskellä Jyväskylää.

Original Sokos Hotel Alexandra uudistuu Jyväskylän keskustassa. Uudistustyön ajan kulkeminen economy-huoneisiin tapahtuu ulkokautta. Huoneiden lisäksi hotellissa uudistetaan myös asukassaunat, jotka ovat toistaiseksi pois käytöstä. Sähköautojen latauspisteet ja lasten leikkihuone ovat myös pois käytöstä remontin ajan, lähimmät latauspaikat löytyvät P-Sokokselta (Vapaudenkatu 55).

Original Sokos Hotel Alexandra on kiinni 22.-28.12. välisen ajan. Jyväskylän toinen Sokos Hotelli, Solo Sokos Hotel Paviljonki palvelee myös joulun ajan normaalisti.

Esittely

Kaupunkihotelli täynnä elämää

Original Sokos Hotel Alexandra on viihtyisä ja kodikas levähdyspaikka keskellä vilkasta Jyväskylää. Matkakeskus löytyy lyhyen kävelymatkan päästä, kaupunginteatteri Kirkkopuiston laidalta ja vilkas kävelykatu nurkan takaa. Piipahda putiikeissa, pistäydy kahviloissa ja osallistu kulttuuritapahtumiin.

Kolme ravintolaamme hemmottelevat herkuttelijoiden vatsoja ja kokoustilat toimivat monipuolisesti. Aamiaisellamme saat aistia paikallisia makuja, raikasta smoothieta, kuuluisaa vastakeitettyä ohrapuuroamme sekä lämmintä leipää.

Tervetuloa Alexandran rentoon tunnelmaan!

Hotellin yhteystiedot

 • Hannikaisenkatu 35
  40100 Jyväskylä

 • Alexandra.Jyvaskyla@sokoshotels.fi

 • +358201234642
  (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Hyvä tietää

 • Check-in & Check-out

  Sisäänkirjautuminen aikaisintaan 15:00. Uloskirjautuminen viimeistään 12:00.

 • Aamiainen

  Original Sokos Hotel Alexandran aamiaiselta päiväsi saa parhaan startin. Tarjolla herkkuja joka makuun. Ja tietysti se maankuulu ohrapuuro. Ma–pe klo 6.15–10, la–su klo 7–11.

 • Sauna

  Asiakassaunamme ovat toistaiseksi pois käytöstä hotelliuudistuksen vuoksi.

 • Sertifikaatit

  Hotellillamme on Green Key sekä Sustainable Travel Finland tunnukset käytössä. Tämä tarkoittaa, että toimimme tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme osaltamme huolta ympäristöstä.

Lisätietoja

Aamiainen

Kokous ja juhlat

Nähtävyydet ja tekemistä

Pysäköinti

Ravintolat

S-Card-edut