Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

content-page-hero-image

Lemmikin kanssa Koljonvirtaan

Koirat, kissat, jyrsijät ja muut karvaiset tai karvattomat ystävät ovat lämpimästi tervetulleita. Onpa hotellissamme kerran majoittunut kukkokin! Viihtyisät lemmikkihuoneemme sijaitsevat 2015 remontoidussa kerroksessa.

Lemmikkihuonelisä 15 €/vrk.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, yöpyy eläinystäväsi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit ostaa käyttöösi suoraan hotellimme vastaanotosta tai tilata tästä.

Mukana matkaavaa eläinystävää odottaa vastaanotossamme tervetulopussukka, josta löytyy maistuvia herkkuja sekä pientä puuhaa huoneeseen, niin koiramaiseen kuin myös kissamaiseen menoon sopivaksi. Lisäksi lemmikkihuoneista löytyy juomakuppi sekä pyyhe.

Lenkille lemmikin kanssa on helppoa lähteä, sillä hotellistamme on lyhyt matka niin kauniiseen Kirkkopuistoon kuin ihanalle rantareitillekin. Iisalmessa on kaksi koirapuistoa, Savipellolla ja Paloisvuoren läheisyydessä. Kurkkaa koirapuistoista tarkemmin täältä.

Jätäthän vieraillessasi terveiset hotellimme vastaanotosta löytyvään lemmikkien vieraskirjaan! Vastaanottomme väki on erittäin eläinrakasta väkeä, joten rapsutuksia mukana matkaavalle lemmikkikaverille on varmasti tarjolla yllin kyllin. Juuri siksi meille on tärkeää, että myös lemmikit majoittuvat meillä viihtyisästi!

Ilmoitathan lemmikin tulosta jo varausvaiheessa ennakkoon, niin saamme varattua teille sopivan huoneen.

MAU JA HAU - Tervetulloo!