Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vantaa

Original Sokos Hotel Vantaa sijaitsee Tikkurilan keskustassa: kivenheiton päässä on tiedekeskus Heureka, ja vierestä lähtevillä junilla matkustaa Helsingin keskustaan alle vartissa.

Kolmen kerroksen ravintolamaailmasta löytyy jokaiselle jotain. Rennot ruokailut hoituvat Amarillon auringon alla. Viikonloppuisin Tulisuudelmassa viihdyttävät tähtiartistit, ja Pub Hertaksen karaoke on jo käsite. Pitkä kokemuksemme tapahtumien järjestämisessä takaa myös onnistuneet juhlat ja kokoukset.

Vantaa on varma valinta niin koko perheen lomareissulle, hilpeälle bilematkalle kuin seminaaripäiväänkin!

location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
parking
puhelin
+358 20 1234 618 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7850150

Internet-yhteydet

Hotellissamme on käytettävissä maksuton ja langaton laajakaistayhteys kaikissa huoneissa sekä yleisissä tiloissa (Hotel Guest Wlan). Erillisiä tunnuksia ei tarvita.

Ilmastointi

Hotellimme 265 huoneesta 142:ssa on huonekohtainen ilmastointi.

Asiakaspalautteet

Työn puolesta vietin täällä useamman viikon. Hotelli on hyvällä paikalla, kävellen pääsee kivasti Vantaan keskustaan ja läheiseltä juna-asemalta sitten ihan minne vaan. Soveltuu hyvin pidempäänkin oleskeluun.

Etsin jääpala-automaattia käytävältä enkä löytänyt. Kysyin kerroshoitajalta (valitettavasti en muista nimeä) ja hän lähti ystävällisesti hakemaan jäitä alakerran ravintolasta ja toi huoneeseemme, vaikken sitä pyytänytkään. Todella hyvää palvelua!

Myös respassa palveltiin auliisti, kun kysyimme meneekö busseja Pavin tanssipaikalle. Saimme kartat, ohjeet ja pysäkkitiedot ja löysimme perille.

Takuu varma viikonloppu. Huippu hotelli, huippu palvelu ja huippu pändit! Ja kyllä, tullaan uudestaan ihan varppina! Miinuksia?? Ei tule yhtään mieleen. Niin ku kotiin tulisi.

Netistä poimittua

Annika Travellover-blogista kävi marraskuussa 2019 vieraanamme, lue lisää täältä>