Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Vantaa

Original Sokos Hotel Vantaa on moneksi muotoutuva tapahtumatalo, jonka seinät voisivat kertoa tuhat ja yksi salaisuutta. 
 
Vantaalla tapahtuu aina. Aamut aloitetaan runsaalla aamiaisella, jonka jälkeen siirrytään kokoustamaan. Virallisen osuuden jälkeen iltaa jatketaan rennommissa merkeissä. Legendaarisessa ravintola Tulisuudelmassa tarjoillaan juhlaillalliset ja Suomen tähtiartistit viihdyttävät pikkutunneille. Seitsemännen kerroksen saunamaailma rentouttaa löylyillään aamusta iltaan. 
 
Kolmen kerroksen ravintolamaailmasta löytää jokainen jotain – Night yökerhossa tarjolla menoa, Pub Hertaksessa voit laulaa itsesi tähdeksi ja Amarillon auringon alla tarjoilemme mausteiset makuelämykset sekä virkistävät juomat. Ravintola Tulisuudelmassa tähtiartistit esiintyvät keskiyöllä. 
 
Hotellimme sijaitsee Tikkurilan matkakeskuksen vieressä ja matka lentoasemalle kestää kahdeksan minuuttia junalla. Helsingin keskustaan junalla matkaa alle vartissa.  
location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
parking
puhelin
+358 20 1234 618 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7850150

Internet-yhteydet

Hotellissamme on käytettävissä maksuton ja langaton laajakaistayhteys kaikissa huoneissa sekä yleisissä tiloissa (Hotel Guest Wlan). Erillisiä tunnuksia ei tarvita.

Ilmastointi

Hotellimme 265 huoneesta 142:ssa on huonekohtainen ilmastointi.

Asiakaspalautteet

Työn puolesta vietin täällä useamman viikon. Hotelli on hyvällä paikalla, kävellen pääsee kivasti Vantaan keskustaan ja läheiseltä juna-asemalta sitten ihan minne vaan. Soveltuu hyvin pidempäänkin oleskeluun.

Etsin jääpala-automaattia käytävältä enkä löytänyt. Kysyin kerroshoitajalta (valitettavasti en muista nimeä) ja hän lähti ystävällisesti hakemaan jäitä alakerran ravintolasta ja toi huoneeseemme, vaikken sitä pyytänytkään. Todella hyvää palvelua!

Myös respassa palveltiin auliisti, kun kysyimme meneekö busseja Pavin tanssipaikalle. Saimme kartat, ohjeet ja pysäkkitiedot ja löysimme perille.

Takuu varma viikonloppu. Huippu hotelli, huippu palvelu ja huippu pändit! Ja kyllä, tullaan uudestaan ihan varppina! Miinuksia?? Ei tule yhtään mieleen. Niin ku kotiin tulisi.

Netistä poimittua

Annika Travellover-blogista kävi marraskuussa 2019 vieraanamme, lue lisää täältä>