Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vantaa

Original Sokos Hotel Vantaa on tuhannen tunnelman viihde- ja kokoustoiminnan keidas Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan kupeessa. Ainutlaatuinen viiden ravintolan kattava ravintolamaailma on tehnyt hotellista suositun kohtaamispaikan. Hotellissa on useita hyvin varusteltuja kokoustiloja pienille ja suurille kokouksille sekä erilaisille juhlille. Ylimmän kerroksen viihtyisät saunatilat sopivat erilaisiin illanviettoihin niin liike- kuin vapaa-ajan ryhmille. Tässä hotellissa ei voi olla viihtymättä. Tervetuloa kokeilemaan.

location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
location
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 618 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7850150
Yleistä Sijainti Kokemukset

Internet-yhteydet

Maksuton langaton laajakaistayhteys kaikissa huoneissa (Hotel Guest Wlan). Erillisiä tunnuksia ei tarvitse.

Ilmastointi

142 huoneessa

Asiakaspalautteet

Yövyimme perheen kanssa kaksi yötä Original Sokos Hotel Vantaalla viikolla 26. Palvelu oli erinomaista ja huoneet olivat siistit. Erityiskiitokset respaan  ystävällisestä palvelusta.

Hei! Olin teillä koulutustilaisuudessa. Halusin lähettää teille positiivista palautetta. Hotelli oli siisti, niin huoneet kuin yleisilme. Ruoka oli molempina päivinä todella hyvää. Myös henkilökunta tuntui helposti lähestyttävältä ja ystävälliseltä. Kokonaisuutena hotellistanne tuli hyvin positiivinen kuva, jota voi muillekin suositella.

Hei! Olin eilen teillä sekä Tulisuudelmassa että alakerrassa bilettämässä. Alakerrassa tunnelmaa piti loistavasti katossa aivan huikea DJ Jay Fab. Hänen ansiostaan aion tulla uudestaankin, ehdottomasti. Setti oli niin hyvää että oli hankala siirtyä tanssilattialta pois ;D Kiitin häntä yön aikana kolme kertaa joten hän on jo palautteen saanut.

Hei

Tahdon antaa palautetta aamiaisella työskentelevästä virolaisesta naisesta nimeltä Merike.

Olen jo vuosien ajan majoittunut Vantaalla ja saanut hyvää palvelua erityisesti aamiaisella.

Merike tuo aamiaishetkeen jotakin kodinomaista ja lämmintä tunnelmaa. Hänen kanssaan on mukava vaihtaa kuulumiset ja toivottaa puolin ja toisin hyvää päivää. Merike jaksaa aina olla iloinen ja hymyilee.

Majoitun muutamia kymmeniä öitä Sokos Hotelleissa ympäri Suomea mutta muualla en ole kokenut näin sydämellistä asiakaspalvelua.

Tällaisia asiakaspalvelijoita tarvitaan.

Huoneet

Standard Single

Valoisa ja lämpimin sävyin sisustettu yhden hengen huone. Huoneiden varustukseen kuuluu tilava työpöytä, huonekohtainen ilmastointi ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Valoisa ja lämpimin sävyin sisustettu kahden hengen huone. Huoneissa on työpöytä, huonekohtainen ilmastointi, erilliset vuoteet ja silitysmahdollisuus.

Standard Queen

Parivuode

Valoisa ja lämpimin sävyin sisustettu kahden hengen huone. Huoneiden varustukseen kuuluu tilava työpöytä, huonekohtainen ilmastointi, suihku ja parivuode

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Valoisa ja lämpimin sävyin sisustettu kahden hengen huone. Huoneissa on työpöytä, huonekohtainen ilmastointi, erilliset vuoteet ja silitysmahdollisuus. Huoneessa on vuodetuoli, jossa yöpyy mukavasti yksi lapsi.

Junior Suite

Kokolattiamatto, Erilliset vuoteet

Lämpimin sävyin sisustettu tilava ja valoisa juniorsviitti, johon majoittuu mukavasti vaikka koko perhe. Huoneista on vehreät puistonäkymät joelle ja Tiedekeskus Heurekalle. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneiden varustukseen kuuluu kokolattiamatto, huonekohtainen ilmastointi ja silitysmahdollisuus.

Superior Twin

Erilliset vuoteet

Tilava ja viihtyisä superior huone tarjoaa hyvät puitteet sekä työ-, että vapaa-ajan majoitukseen. Huoneissa on langaton internet yhteys, huonekohtainen ilmastointi, minibar, tilava työpöytä ja silitysmahdollisuus. Mukavat erilliset vuoteet takaavat hyvät yöunet, vuoteet ovat leveydeltään 90-100cm. Lisämukavuutta rentoon oleskeluun tuo superior huoneiden lisävarustukseen kuuluva vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, maksuton lähdevesi, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet.

Saunallinen Suite

Parveke, Parivuode, Sauna

Erittäin tilava ja valoisa sviitti, johon majoittuu mukavasti vaikka koko perhe. Sviitissä on oma sauna ja poreamme sekä parveke rentouttaviin hetkiin. Huoneessa on leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Sviitin muuhun varustukseen kuuluu tilava työpöytä, parkettilattia ja huonekohtainen ilmastointi.

Suite

Kylpyamme, Parveke, Parivuode

Lämpimin sävyin sisustettu tilava ja valoisa sviitti, johon majoittuu mukavasti vaikka koko perhe. Sviitissä on leveä parivuode ja oma parveke . Huoneiden varustukseen kuuluu parkettilattia, huonekohtainen ilmastointi, kylpyamme ja silitysmahdollisuus.

SuperiorX Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Todella tilava, valoisa ja lämpimin sävyin sisustettu huone rauhallisella sijainnilla. Huone on kooltaan 33m2, joten tässä huoneessa majoittuu mukavasti useampikin henkilö. Huoneessa on kaksi erillistä 90-100cm leveää vuodetta ja vuodesohva, josta saa lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneessa on langaton internet yhteys, huonekohtainen ilmastointi, minibar, tilava työpöytä ja silitysmahdollisuus. Lisämukavuutta rentoon oleskeluun tuo superior huoneen lisävarustukseen kuuluva vedenkeitin kahvi-, tee- ja kaakaovalikoimalla, maksuton lähdevesi, kylpytakit ja tossut sekä yksittäispakatut kylpytuotteet.