Vastuullisuus Sokos Hotelleissa

Vastuullisuus Sokos Hotelleissa

 Tilaa parhaat tarjoukset

Haluatko tarjouksemme ensimmäisten joukossa?

Joko saat parhaat tarjouksemme sähköpostiin? Tilaa uutiskirjeemme - arvomme joka kuukausi Sokos Hotellien lahjakortin uutiskirjeen tilanneiden kesken.

Tilaa tästä
 Ketjujohtajan puheenvuoro
Ketjujohtajan puheenvuoro

Ketjujohtajan puheenvuoro

Sokos Hotelleissa vastuullisuus on arjessa tehtäviä valintoja. Teemme työmme ja rakennamme liiketoimintamme vastuullisten tekojen kautta. Meille vastuullisuus on huomioivaa vuorovaikutusta sidosryhmiemme, asiakkaidemme ja ympäristömme kanssa.

Vuonna 2015 iso osa Sokos Hotelleista liittyi Green Key -ympäristöohjelmaan. Green Key -työskentely on tuonut paljon uusia ideoita ja työvälineitä viedä vastuullisuusajattelua eteenpäin hotelleissa. Innovaatioita on syntynyt energiakilpailusta ympäristönäyttelyyn ja keskustelua on herätelty mm. aamiashävikistä. Toivomme saavamme kaikki loput Sokos Hotellit mukaan ohjelmaan vuoden 2017 loppuun mennessä.

Sokos Hotellit ovat aina olleet tiiviisti läsnä lähiseutunsa elämässä. Vuosittain meillä tehdään kymmeniä vastuullisuustekoja eri yhteistyökumppaneiden kanssa, esimerkkinä HelsinkiMission tukitoiminnan parissa oleville nuorille ja heidän tukihenkilöilleen tarjottavat aamiais- ja illallisruokailut.

Vastuullisuuden mittarimme ovat tuloksellisuus, henkilöstön kehittyminen ja hyvinvointi, asiakkaittemme turvallisuus, toimintamme ympäristöystävällisyys sekä asiakastyytyväisyys.

Uskomme olevamme oikealla tiellä. Pohjoismaiden laajimmassa kestävän kehityksen brändi-indeksissä (Sustainable Brand Index 2015), Sokos Hotels valittiin Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi. Vuosittain Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa suoritettavassa tutkimuksessa yli 27 000 kuluttajaa arvioi 709 brändiä muun muassa sen mukaan, kuinka vastuullisina kuluttajat niitä pitävät.

Kiitämme luottamuksesta ja teemme koko ajan lisää töitä tarjotaksemme vastuullisia palveluita asiakkaillemme ja vastuullisen työpaikan henkilökunnallemme.


Harri Ojanperä, ketjujohtaja
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

 

Lue täältä Sokos Hotellien vuoden 2014 vastuullisuuskatsaus