Vastuullisuus Sokos Hotelleissa

Vastuullisuus Sokos Hotelleissa

 Vastuullisuus Sokos Hotelleissa
Kuva: Antti Suistola

Ketjujohtajan puheenvuoro

Koko S-ryhmän yhteinen Paras paikka elää –vastuullisuusohjelma ja sen 100 vastuullisuustekoa näkyvät myös Sokos Hotelleissa. Tavoitteemme on saada kaikki Sokos Hotellit Green Key -ympäristöohjelman piiriin vuoden 2017 loppuun mennessä. Kiinnitämme myös huomiota muun muassa ruokahävikin vähentämiseen, hotelliuudistuksissa huomioidaan energiatehokkuusnäkökulmat ja Original-hotellimme tekevät yhteistyötä paikallisten yhteistyökumppanien kanssa alueen hyväksi. Hankinnoissa noudatamme S-ryhmän yhteisiä vastuullisuusperiaatteita ja linjauksia.

Sokos Hotellit tekivät vuonna 2016 erinomaisen tuloksen, mikä näkyi myös koko S-ryhmän tuloksessa. Kehitämme hotellejamme asiakkaiden toivomaan yksilölliseen ja elämykselliseen suuntaan ja investoimme myös hotelliverkoston uudistamiseen.

Vuonna 2016 Sokos Hotels valittiin Suomen luotetuimmaksi, arvostetuimmaksi ja vastuullisimmaksi hotellibrändiksi. Iso kiitos siitä niin henkilökunnalle kuin asiakkaillemmekin! Jatkamme työtä vastuullisen ja elämyksellisen matkailun puolesta myös vuonna 2017.
 

Harri Ojanperä, ketjujohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

 

Tutustu S-ryhmän vuosikatsaukseen 2016