Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Tervetuloa yksilölliseen

Solo-hotelliin

Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Solo on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Solo-hotelleissa palvelu on aina yksilöllistä.

Solo on yksilöllinen ja laadukas. Jokainen Solo on uniikki. Solo on syy tulla hotelliin. Se on taidetta, kulttuuria, historiaa, arkkitehtuuria, designia, uniikkeja yksityiskohtia.

Solo on lupa nauttia.

Aamiainen

kuten haluat

Solo-aamiainen on laadukkaita ja herkullisia aamiaistuotteita. Valikoimassa on aina myös paikallinen erikoisuus. Solo-aamiaisella nautit palvelusta. Kattaus on valmiina ja kahvi tarjoillaan sinulle pöytään, vaaleana tai tummana paahtona. Hemmottele itseäsi tilaamalla lasi kuohuvaa aamuasi juhlistamaan. 

Hemmottele itseäsi

varaa Solo up –huone

Tilavassa Solo up -huoneessa sinua odottavat vartalollesi muovautuvan Solo-vuoteen lisäksi kylpytakki ja -tossut sekä erikoiskahvinkeitin. Huone on hemmotteleva vaihtoehto hotellivierailuusi. Kylpyhuoneesta löydät laadukkaat kosmetiikkatuotteet itsesi hoivaamiseen. 
 

Palvelua

jota et saa muualta

Soloissa teemme kaiken tyylillä, myös palvelun. Hyvä palvelu on itsestään selvyys, mutta Soloissa viemme sen aivan uudelle tasolle. Haluamme yllättää sinut silloinkin, kun sitä vähiten odotat. Meille asiakas on ykkönen ja tunnet myös sen. Kehitämme palveluamme jatkuvasti saamamme palautteen perusteella.

Solo

unikokemus

Solo-vuoteessa nukut hyvät unet laadukkaiden lakanoiden välissä. Vuoteen patja mukautuu vartalosi yksilöllisiin tarpeisiin ja kolmesta tyynystä valitset sinulle sopivimman. Solo-unesta voi olla vaikea herätä, siksi olemme varanneet sinulle huoneeseen kahvi-/teevalikoiman ja vedenkeittimen. Voit myös ostaa lisäaikaa myöhäisellä huoneen luovutuksella.

It´s all about

details

Solo-hotellit ovat joko klassikkoja tai syntyvät sellaisiksi. Ne ovat hotelleja, jotka ovat paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, enemmän kuin kerroksia ja huoneita.