Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Solo Sokos Hotel Torni Tampere on Suomen korkein hotelli, joka tarjoaa kaupungin parhaat näkymät jokaiseen ilmansuuntaan.

Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt aina Manserockin ikoneista urheilun sankareihin. Ylimpänä, 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen on suosittu kohtaamis- ja näköalapaikka Manseen ja maailmalle.

location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
parking
puhelin
+358 20 1234 634 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 786 1000

Asiakaspalautteet

Hotelli oli erittäin tyylikäs, vanhat veturitallit oli hyvin muutettu nykyaikaisiin vaatimuksiin ja uusiin haasteisiin:) Tarjoilut olivat erittäin hyvät ja henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Ainut pieni miinus tulee huoneen osittaisesta kokolattiamatosta, muuten kaikki oli priimaa.

Hotelli on Tampereella hyvällä sijainnilla ja Skybar lisää viihtyvyyttä. Hotellin yleisilme on myös laadukas ja yleisesti ottaen viihdyin hotellissa hyvin. Huoneita on myös useaan eri tarpeeseen ja sviitti oli todella hieno.

Säväyttävä rakennus. Kivasti sisustetut huoneet ja upea näköala. Ystävällinen henkilökunta. Viihtyisä ravintola ja erinomainen ruoka.

Kaikki toiminnot pysäköinnistä poislähtöön toimivat selkeästi ja moitteetta. Palvelu oli kauttaaltaan asiantuntevaa ja ystävällistä. Erityiskiitos kunnon kuntosalista!

Hotelli huomioi toiveemme kylpyammeellisesta huoneesta hienosti. Kylpyamme oli yksi syy, miksi hotelli alunperin valikoitui. Erittäin paljon plussaa myös toimivasta huonepalvelusta. Tilasimme huonepalvelun kautta sekä päivällisen että aamiaisen, ja molemmat vastasivat odotuksia.

Olimme lastenlasten kanssa syyslomalla. Huoneen suunta oli rautatieasemalle päin, jonka seurauksena pikkuväki viihtyi huoneessa erinomaisesti.

Esteetön huone oli hyvä pyörätuolia käyttävälle aikuiselle, samoin tilava kylpyhuone. Moottoroitu sänky auttoi nousemaan vuoteesta. Hotellissa oli kaiken kaikkiaan helppo liikkua. Kiitos! Varmasti tulemme toistekin.

Erilaisuus on erittäin positiivista täällä. Sisustus hienoa, kattobaari mahtava näköaloineen ja huoneet viihtyisät. Jos jostain pitää sanomista etsiä, niin vilkkaimpaan aikaan hotellin ollessa täysi saa hissejä välillä odottaa. Ehdottomasti tampereen paras hotelli.

Lämmin vastaanotto, osaava & ammattitaitoinen henkilökunta, toimiva tekniikka ja kokousjärjestelyt sekä uskomattoman hyvät ravintolapalvelut (aamiainen, lounas, kokous).

Netistä poimittua

Hääpäivän viettoa Tornissa by Art Lily Kristin

 

Kulttuuribloggaaja Sateenkaarenmaalari vieraili Tampereella museo- ja teatterireissulla, lue kokemuksia täältä.

Taaperon kanssa Tampereella, lapsiperheen reissukokemuksia 

Minloma Tampereella by tarukatariina

FitFunFamily- blogin poppoo kävi meillä perhelomalla, lue kokemuksesta lisää täältä.

Äidin ja tyttären reissu Tampereelle, hotelliloma tyttären silmin täältä ja äidin kokemuksia täältä.