Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan ravintola Grill it!:ssä maanantaista perjantaihin klo 6.30–10, lauantaisin klo 7–11 ja sunnuntaisin klo 7–12.

Tarkkaan valittuja lähituottajien herkkuja, tuoretta kahvia ja ensiluokkaista palvelua - siinä täydellinen aamiainen, joka on valmistettu juuri Sinulle. Olemme ottaneet huomioon myös erilaiset ruokavaliot, ja keittiömme varmistaakin, että jokainen jatkaa päiväänsä kylläisenä aamiaisemme jälkeen. Tiesitkö, että hotellimme aamiainen valittiin Top Tasten äänestyksessä Suomen parhaaksi hotelliaamiaiseksi 2023!

Mahdollistaaksemme nautinnollisen ja sujuvan aamiaiskokemuksen kaikille vieraillemme, käytössämme on porrastetut aamiaisajat vilkkaimpina päivinä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä tiedustelemme toiveitanne ajan suhteen.

Aamiaisen hinta erikseen ostettuna

Hotellin ulkopuolisille vieraille aamiainen on tarjolla hintaan 22 €.

Take away -aamiainen

Vaihtoehtona buffetaamiaiselle on mukaan otettava aamiaispussi, joka sisältää vaihtuvan bagelin, smoothien, tuoremehun, hedelmiä, pienen makean ja kahvin. Pussin voi noutaa aamulla vastaanotostamme. Tilaathan mukaan otettavan aamiaisen viimeistään edellisenä iltana hotellin vastaanotosta.

Huoneaamiainen

Voit myös hemmotella itseäsi tilaamalla aamiaisen huoneeseesi hintaan 28 €/hlö. Huoneaamiaiseen on valittu parhaat palat valikoimastamme, ja sen saa varausta tehdessä lisättyä kohdasta lisäpalvelut. Erikoisruokavaliot voi ilmoittaa vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä.