Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

Täydellinen aamu alkaa hotelliaamiaisella. Tervetuloa!

Aamiainen tarjoillaan ravintola Grill it!:ssä maanantaista perjantaihin klo 6.30–10, lauantaisin klo 7–11 ja sunnuntaisin klo 7–12.

Huomaathan, että erityisesti viikonloppuisin ja loma-aikoina aamiaisen viimeiset tunnit voivat olla vilkkaimpia. Viikonloppuisin noudatamme porrastettuja aamiaisajankohtia, jotta voimme taata sujuvan aamiaiskokemuksen.

Tarjolla on monipuolisesti lähialueen herkkuja, tuoretta leipää, pitkään haudutettua puuroa, sesongin tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä suosituimpia aamiaisherkkuja. Olemme myös ottaneet huomioon erilaiset ruokavaliot.

Hotellin ulkopuolisille asiakkaille aamiaisen hinta on 21€.

Take away -aamiainen

Vaihtoehtona buffet aamiaiselle on take away -aamiaiskassi (sisältää vaihtuvan bagelin, smoothien, tuoremehun, hedelmiä, pienen makean ja kahvin/teen), jonka voi noutaa vastaanotostamme. Tilaathan take away -aamiaisen viimeistään edellisenä iltana.

Huoneaamiainen

Jos haluat hemmotella itseäsi, tilaa aamiainen huoneeseesi, hinta 28€/hlö. Huoneaamiainen on mahdollista tilata aikaisintaan tunti aamiaisen alkamisen jälkeen, ja viimeistään tunti aamiaisen päättymisen jälkeen.