Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäässä yhden hengen huoneessa sinut vastaanottaa kodinomainen tunnelma, jota luovat esimerkiksi käsinkudottu torkkupeitto ja villalla päällystetty Kola-nojatuoli. Modernin ja valoisan huoneen sisustuksellisia yksityiskohtia ovat muun muassa vanhan viljamakasiinin alkuperäinen tiiliseinä ja näyttävät ikkunat. Avaruuden tuntua huoneessa lisäävät vaaleat seinäpinnat ja parkettilattia. Huoneessa on taulu-tv, ja huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneessa on suihku ja laadukkaita suihkutuotteita.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäässä kahden hengen huoneessa asukkaat vastaanottaa kodinomainen tunnelma, jota luovat esimerkiksi käsinkudottu torkkupeitto ja ja villalla päällystetty Kola-nojatuoli. Modernin ja valoisan huoneen sisustuksellisia yksityiskohtia ovat myös muun muassa vanhan viljamakasiinin alkuperäinen tiiliseinä ja näyttävät ikkunat. Avaruuden tuntua huoneessa lisäävät vaaleat seinäpinnat ja parkettilattia. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja taulu-tv. Huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneessa on suihku ja laadukkaita suihkutuotteita.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Harmonisesti sisustettu kahden hengen huone kutsuu rentoutumaan. Kodinomaista tunnelmaa luovat esimerkiksi käsinkudottu torkkupeitto ja villalla päällystetty Kola-nojatuoli. Huoneen sisustuksellisia yksityiskohtia ovat muun muassa vanhan viljamakasiinin alkuperäinen tiiliseinä ja näyttävät ikkunat. Avaruuden tuntua huoneessa lisäävät vaaleat seinäpinnat ja parkettilattia. Tilavassa huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, ja sinne on mahdollista saada lisävuode. Huoneessa on taulu-tv, ja huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneessa on suihku ja laadukkaita suihkutuotteita.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisässä ja valoisassa kahden hengen huoneessa kodinomaista tunnelmaa luovat esimerkiksi käsinkudottu torkkupeitto ja kaunis RAR-klassikkokeinutuoli. Huoneen sisustuksellisia yksityiskohtia ovat muun muassa vanhan viljamakasiinin alkuperäinen tiiliseinä ja näyttävät ikkunat. Tilavan huoneen avaruuden tuntua lisäävät entisestään vaaleat seinäpinnat ja parkettilattia. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, minibaari ja taulu-tv. Huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneessa on suihku ja laadukkaita suihkutuotteita.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäässä ullakkokerroksen kulmahuoneessa majoitutaan mukavasti kaupungin kattojen tasalla. Kodinomaista tunnelmaa luovat esimerkiksi käsinkudottu torkkupeitto ja villalla päällystetty Kola-nojatuoli. Kauniisti sisustetun huoneen uniikkeja yksityiskohtia ovat esimerkiksi vanhasta viljamakasiinista muistuttavat ikkunat ja näyttävät kattoparrut. Huoneen avaruuden tuntua lisäävät vaaleat seinäpinnat ja parkettilattia. Erittäin tilavaan huoneeseen on kahden erillisen vuoteen lisäksi mahdollista saada lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneessa on taulu-tv, ja huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneessa on suihku ja laadukkaita suihkutuotteita.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone ja sen muhkea parivuode kutsuvat asukkaansa rentoutumaan. Tyylikkäästi sisustetussa huoneessa voit ihastella skandinaavista sisustusta ja lukuisia upeita yksityiskohtia. Kodinomaista tunnelmaa luovat esimerkiksi käsinkudottu torkkupeitto ja RAR-klassikkokeinutuoli. Avaruuden tuntua huoneessa lisäävät vaaleat seinäpinnat ja parkettilattia. Huoneessa on taulu-tv, ja huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneessa on suihku ja laadukkaita suihkutuotteita.

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Kaksikerroksisessa Tornisviitissä juhlistat vaikkapa merkkipäivääsi ja nautit tasokkaasta majoituksesta. Sviitin alakerrassa on muhkea parivuode sekä erillinen wc. Yläkerrassa sijaitsevat oleskeluhuone, sauna, kylpyamme ja toinen wc. Yläkerrasta avautuvat upeat näkymät kaupungille. Tyylikkäästi sisustetussa sviitissä voit istahtaa ja ihastella skandinaavista sisustusta sekä vanhan viljamakasiinin upeita yksityiskohtia. Avaruuden tuntua huoneistossa lisäävät vaaleat seinäpinnat ja parkettilattia. Sviitissä on minibaari ja taulu-tv, ja huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneiston lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneesta löytyvät laadukkaat kylpytuotteet.

Junior Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä Juniorsviitti ja sen muhkea parivuode sekä suuri sohva houkuttelevat asukkaansa lepäämään. Voit myös rentoutua sviitin oman saunan löylyissä tai istahtaa kauniille Kola nojatuolille ja heittää harteillesi ihanan pehmeän torkkupeiton. Tyylikkäästi sisustetun huoneen yksityiskohtia ovat muun muassa vanhan viljamakasiinin alkuperäinen tiiliseinä ja näyttävät ikkunat. Erittäin tilavaan huoneeseen on mahdollista saada lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Sviitissä on minibaari ja taulu-tv, ja huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Kylpyhuoneessa on suihku ja laadukkaita suihkutuotteita.